Hány éves korig lehet bizakodni, hogy lesz akinek kelleni fogunk, és nem a magány vár ránk életünk végéig?
Szerintem ez nagyon egyénfüggő. Magam számára 25-nél húztam meg a határt, mert 24 éves korormig nem kellettem még szinte egy nőnek se, az az 1-2 kivétel meg nekem nem felelt meg. Azért a 25-öt mondom határnak, mert semmiképp sem szeretnék tapasztalt nőt, ebben a korban meg már csak olyanok vannak.
Ha ez neked nem probléma, szerintem még 40 éves korig is reális lehet várni, az felett már szerintem kicsi az esély egy valóban normális kapcsolatra.
Ha valaki egész életére "magányra ítéli magát", az elszomorító. Nem tiltja meg senki, hogy bízakodj, akárhány éves vagy.
Az hogy hány éves korban találod meg a szerelmet, az tõled is függ: nem mindegy, hogy valaki 30 éves koráig a szobájában csücsülve vár arra, hogy keressék, vagy valaki 22 évesen száz csalódáson ment keresztūl, de legalább próbálkozott, és megtalálta a párját.
Tehát relatív, hogy kinek mennyire késõn jön be a kapcsolat, nem kortól, hanem viselkedéstõl függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!