Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hány éves korig lehet bizakodn...

Hány éves korig lehet bizakodni, hogy lesz akinek kelleni fogunk, és nem a magány vár ránk életünk végéig?

Figyelt kérdés

2017. okt. 2. 18:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
99
2017. okt. 2. 18:27
 2/16 anonim ***** válasza:
101
2017. okt. 2. 18:28
 3/16 A kérdező kommentje:
Azért 30 éves koromra már aggódhatok majd, nem?
2017. okt. 2. 18:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, tényleg bármikor jöhet valaki, persze 80 fölött már szerintem sem olyan nagy az esély, mint ifjan (mondjuk 30 évesen, az teljesen jó kor). De van.
2017. okt. 2. 18:33
 5/16 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem mindenki megtalálja előbb-utóbb a párját, de azért tenni is kell, ki kell mozdulni, ismerkedni és nem várni a sült galambot. :)
2017. okt. 2. 18:59
 6/16 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem ez nagyon egyénfüggő. Magam számára 25-nél húztam meg a határt, mert 24 éves korormig nem kellettem még szinte egy nőnek se, az az 1-2 kivétel meg nekem nem felelt meg. Azért a 25-öt mondom határnak, mert semmiképp sem szeretnék tapasztalt nőt, ebben a korban meg már csak olyanok vannak.

Ha ez neked nem probléma, szerintem még 40 éves korig is reális lehet várni, az felett már szerintem kicsi az esély egy valóban normális kapcsolatra.

2017. okt. 2. 19:06
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki egész életére "magányra ítéli magát", az elszomorító. Nem tiltja meg senki, hogy bízakodj, akárhány éves vagy.

Az hogy hány éves korban találod meg a szerelmet, az tõled is függ: nem mindegy, hogy valaki 30 éves koráig a szobájában csücsülve vár arra, hogy keressék, vagy valaki 22 évesen száz csalódáson ment keresztūl, de legalább próbálkozott, és megtalálta a párját.

Tehát relatív, hogy kinek mennyire késõn jön be a kapcsolat, nem kortól, hanem viselkedéstõl függ.

2017. okt. 2. 19:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem bizakodni kell bakker, hanem lépéseket tenni a párkapcsolatért.
2017. okt. 2. 19:43
 9/16 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nem tettem lépéseket? Kiszámíthatatlan, hogy milyen emberekkel találkozunk életünk során.
2017. okt. 2. 20:14
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#9 Nem csak az a kérdés, hogy tettél-e, hanem az is, hogy eleget-e? Nem kiszámíthatatlan, számtalan emberrel találkozunk az életünk során bárhol, tõlünk is függ, hogy kivel ismerkedünk, kihez közeledünk, kit engedünk be az életünkbe. Számodra ez csak másoktól függ, mindig mások irányítanak, ezért is érzed "kiszámíthatatlannak".
2017. okt. 2. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!