Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincsenek barátaim. Mit tehetnék?

Nincsenek barátaim. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Magányos vagyok, nincs senkim, se egy barát se senki más. Szüleim nem foglalkoznak velem, csak az érdekli őket hogy jól tanuljak. Vagdosom magam egy ideje, a combomat vágom, eddig még senki nem vette észre. Nem is akarom hogy bárki is meglássa.

Próbálok társaságba menni, de valahogy mindig egyedül maradok. Járok szakkörökre, közösségi programokra. Sokan mondják hogy vicces vagyok, de humorom bántó, szarkasztikus, és sötét.

A kérdés az lenne: hogy tudnék barátkozni?

15/L

2017. szept. 30. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Jelzed mások felé, hogy barátkozni akarsz velük.

Pl. az emberek imádnak olyan barátokkal lenni akiknek beszélhetnek magukról. Bármiről beszélgetsz bárkivel, kérdezz tőle bármit, imádni fogja. Így már közelebb is kerülhetsz hozzájuk.

Csak éreztesd másokkal, hogy érdekelnek téged ők, figyelsz rájuk, nem csak egyedül akarsz lenni.

A lényeg hogy laza, pozitív kisugárzásod legyen, nem olyan aki stresszel. Meg még van egy rakat dolog amiről tudnék írni, de felszínesen ennyi.

2017. szept. 30. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Fekete humor, egyedüllét nálam is megvan :D meg nagyon perverz vagyok, ha nem gond

15/l

2017. szept. 30. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Adam 333, akkor írjál még, mert nagyon jókat írtál.

A bántó, szarkasztikus, sötét humor önvédelem, nem mered magadat megmutatni, pedig érzékeny, értelmes ember vagy. Merd vállalni a kockázatot, hogy emberekhez közelítesz. Lesz akit nem érdekelsz, és lesz aki örül neked. Valakik mondták, hogy vicces vagy, hát ők értékelnek, szeretnek. Beszélgess velük többet, nincs kockázata, csak nyeresége.

2017. szept. 30. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Irk könyvet. Néz sorozatot, valami jó animét, vagy amit akarsz. Keres hobbit. Most az meg, hogy nincs barátod nem számit annyira szerintem 😁. Én is hajlamos vagyok gyakran úgy humorizálni, hogy megbántok vele embereket. 😂😂
2017. szept. 30. 23:32
 5/10 anonim ***** válasza:

"Adam 333, akkor írjál még, mert nagyon jókat írtál. "

A kedvedért:

Sok embert ismerek akik úgy kerülnek közel másokhoz, hogy kis dolgokat mondanak magukról, utána visszakérdeznek mindig.

"Szeretek rajzolni, a darkosabb rajzok a legjobbak. Te szoktál rajzolni?"

Utána mond valamit a másik, ugyanígy reagálsz rá kicsit, és megint kérdezel.

Hiába mond akármit is a másik, legyél vele pozitív és kedves, hablatyolj sokat. Nem számít ha nem mondasz értelmes dolgokat, nem érdekel senkit, a lényeg hogy sugározd a jó hangulatot. Gondold el, hogy beszélsz valakivel, és akármit mondasz ő vidáman bólogat és egyetért, és hozzászól. Imádnivaló.

Látom ahogy felszínesen beszélgetnek az emberek a semmikről, akkora orbitális hülyeségeket mondanak hogy hihetetlen, és senki nem veszi észre.

Amikor beszélsz mással pedig le kell szarnod, hogy ő vajon mit gondol rólad. Ha határozottan, önbizalommal pozitív vagy felé, teljesen átfogja venni a stílusod.

Ha viszont negatívabb vagy, nem érdeklődsz, zártabb vagy, nagyon nehéz dolgod lesz, jó ha megjátszod magad.

Ha zárkózott vagy és zavartan viselkedsz, ők is zavartak lesznek, és nem tudják hogy kell kezelni, rosszul érzik magukat.

Tulajdonképpen viselkedj úgy, amilyen viselkedést akarsz látni másoktól.

2017. szept. 30. 23:42
 6/10 anonim válasza:

Valószinűleg nem fog tetszeni a válaszom,de ez van.

Ha én meglátom valakin hogy vagdossa magát,abban a pillanatban elítélem.Hogy miért? Mert én is csináltam,és ahogy fejlődött az ítélőképességem felhagytam vele,mert rájöttem hogy semmit sem érek el vele,akkor már inkább magambafolytom vagy megbeszélem egy baráttal.Namármost neked nincsenek barátaid,és mivel azt írtad hogy 15 éves vagy,valószinűleg általános iskolában nem is lesznek,maximum haverjaid.A szülők nem fognak megérteni,mert ahogy idősebbek lettek úgy szűkült be a látásmódjuk és lettek türelmetlenek.A valós szociális élet nem fontos,de ezt embere válogatja,mert embernek szüksége van emberre,hogy ember maradhasson.A sötét humor egyre elfogadottabb,bár egyre kevessebb is van belőle.Állj ki magadért,ha odamész egy társasághoz és látod hogy direkt távolodnak tőled,kérdezz rá konkrétan hogy mi bajuk veled,persze ne ellenségesen mert akkor egyszerűen le fognak sz**** és csak keresnek egy kifogást.Ha barátságos vagy velük ők pedig ellenségesek,akkor te sz*** le őket.Persze tudom hogy nem könnyű,de rengeteg nehéz döntést kell még meghoznod.Bár nem mintha nagy tapasztalatom lenne az élettel kapcsolatban,de ezekben a dolgokban sok embernek próbáltam segíteni,voltam lelki szemetesük,de engem alapvetően nem érdekel mi lesz velük,megpróbáltam segíteni de nem akartam pszichiátert játszani,egyrészt mert nincs hozzá szakképzésem,másrészt pedig mert nem hiszek a munkájukban.15 évesen friss hús vagy még,nem veszítesz sokat ha általános iskolában nem lesznek barátaid,annál okosabban fogsz majd barátkozni teszem azt középiskolában vagy gimnáziumban.Tanulni pedig nem árt,sőt.Bár én nem tanultam,de ez nem a te gondod.Ezt leírtam,de ahogy feljebb említettem,nem nagyon érdekel a dolog.

Ui.: Én is szeretem megsérteni az embereket,bár nem humorosan. :D

2017. okt. 1. 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:
a perverc vgy bántó szavak relatívak votl ismerősöm aki szerinte beteg vagyok volt aki azt mondta betegek vagyunk szóval nem baj az egyszerűen nem találkoztál meg hozzád hasonló emberrel velem a fő problem hogy képes vagyok ájszaka ébrenlenni napközben meg aludni XD barátkozni könnyű ha van bátorságod és leszarod hogy mit fognak rólad gondolni ha ez nincs így akkor neten könnyebb mert ott könnyebb leszarni is azt hogy mit gondolnak mert ugye nem ismered. Szóval sok szerencsét hidd el menni fog :D 16/f
2017. okt. 1. 00:36
 8/10 anonim ***** válasza:
perverz vagy bántó* ha viszzanézném mit írok mielőtt elküldöm akkor nem lenne te hibákkal na minegy :D
2017. okt. 1. 00:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Maradt még a combodból? Mert én is kérek belőle. :)

Csak az a gond, hogy nem sokan szeretik a sötét humorokat. Próbáld meg hanyagolni a bántó vicceket. Ha látsz, suliban a folyosón vagy bárhol hogy az osztálytársaid beszélgetnek egymással, akkor csatlakozz hozzájuk, beszélgess velük. Vagy menjetek együtt a Plázába nézelődni, ruhát próbálni, stb...Egy idő múlva már nem leszel egyedül.

De a vagdosást tényleg fejezd be. Nyomot hagy maga után, még a lelkedben is.

Ja, és szívesen elbeszélgetek veled.

2017. okt. 1. 02:57
 10/10 anonim ***** válasza:
26%
Úgy bírom hogy mindenki sipákol hogy egyedül van de egy fikarcnyit nem bír tenni érte hanem inkább sajnáltatja magát.
2017. okt. 1. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!