Mivel foglaljam el magam a szünetekben, ha nincsenek barátaim?
A fülhallgatóm elszakadt és egyelőre nem kapok újat,tehát zenét nem tudnák hallgatni.Meg úgy alapjáraton is nagyon szar a telóm,szinte egy óra folyamatos használat után teljesen lemerül.Nem vagyok valami könyvmoly,meg úgy nincs is itthon sok könyv,amit olvashatnék.Szóval az evésen kívül nem igazán tudom,mivel foglalhatnám el magam.Ötletek?
És még mielőtt azzal jönnétek,hogy próbáljak meg barátkozni,összehaverkodni valakivel,nem fog menni.Az osztályom el van klikkesedve,már próbáltam egy csomószor feléjük nyitni,de mindig levegőnek néztek,és már nem is nagyon érdekelnek ők engem.A lényeg,hogy ez az utcsó év,szal ezt túl szeretném élni valahogy,aztán végre itt hagyom ezeket a nyomikat.
L
Ha a szüleid megengedik, szerezz be egy kisállatot, kutyát, cicát, tengerimalacot ( persze előbb nézz jól utána a helyes tartásnak), remekül eltöltheted velük az időt és társaságnak is nagyon jók.
Én amikor ilyen helyzetben voltam sokat olvastam, gitároztam, történeteket írtam.
Második vagyok, rosszul értelmeztem a kérdést, azt hittem tavaszi/őszi stb.szünetekre gondol.
WTF -.-
Rajzolj, kezedre, papírra, füzetbe, bárhová, én ezt csináltam suli szünetekben/órákon. Esetleg olvass verseket, az elgondolkoztató, így lefoglal, és elrepül az idő. :)
18/F
Írj naplót az eseményekről.
Pl:
2017.09.20.
10:48
"Véget írt a matekóra, hála, majdnem elaludtam. Gizi nem volt, az a nyomi mitudomén a nevét helyettítettr, ja s Linda meg Atilla a bokor mög mentek, de nyomik, biztos szűlni fog... :D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!