Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincsenek barátaim. Mit tegyek?

Nincsenek barátaim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok. Nincsen és soha nem vtak barátaim. Barát kezdeményeim vtak, de mindig kiderült, hogy csak szánalomból vtak velem, mert látták, hogy egyedül vagyok, nincsen társaságom. A vége mindig az lett, hogy elhagytak, hisz ha vkivel nem azért vagy, mert érdekes, jófej, az olyan mintha romlott almába harapnál, egyből kiköpöd.

Soha nem beszélek senkivel, max. neten és minden ünnepet egyedül töltök (karácsony, szilveszter, szülinapok, stb.)

Vannak programok a városban, amikre nem tudok senkit se elhívni.

Mostanában egyedül is kiszoktam menni, hát ha tudnék ismerkedni, de eddig mindig rossz időben vtam, vagy tömeg nyomor volt vagy éppen alig vtak.

Mit tegyek? Hova járjak el? Hogyan nyissak? :/

23/F

2017. szept. 20. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdj mondjuk ismerkedni a neten. Nem kell hozzá akkor ö bizalom sem mint a való életben. Én is így csináltam. Régebben suliban én is kirekesztett voltam, aztán elkezdtem csetelgetni, nemzetközi csetoldalakon. Épp az angol nyelvvizsgámra készülve ezért gondoltam jól jön a gyakorlás + új arcomon ismerhetek meg. Elhitte alig ment a csevegés, szégyenlős félek voltam stb. Aztán belerázódtam. Egyre bátrabb lettem, egyre bőbeszédűbb és ez megmutatkozott a való életben is. Már nem voltam az a visszahúzódó szegény kislány. Vagány csaj lettem aki simán odament másokra és lesz*ja ki mit gondol. Most ott tartok hogy kb már a világ összes civilizált országából ismered minimum 1 embere, puszii rengeteg barátom lett itthon is. Szóval szerintem te is csinált így. Először az interneten próbáld, aztán jó esélyem majd felbátorodsz és a való életben is a sarkadra állsz. Sok sikert! ;) 20/L
2017. szept. 20. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha esetleg beiratkoznál valamilyen sportra, vagy hobbi tevékenységre, akkor tudnál új emberekkel ismerkedni.

Vagy ha egyetemista vagy kipróbálhatnád az erasmust, mert más országokban már csak azért is keresnék a társaságod, mert izgi idegen vagy.

2017. szept. 20. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
1-es te csak azért tudtál a neten ennyi ismeretségre szert tenni, mert lány vagy...
2017. szept. 21. 04:55
 4/7 anonim ***** válasza:

#3:

hülyeség, én 24F vagyok és szintén rengeteg embert ismertem meg online, csak innen az oldalról 6-8 emberrel találkoztam

szintén online megismert barátokkal töltöm több éve a szilvesztert

kérdező: milyen hobbijaid vannak? mit csinálsz szabadidődben?

2017. szept. 21. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Bírom ezeket a tanácsokat, hogy ismerkedj online a neten, de semmi konkrétum hogy mégis hol/milyen oldalakon. Az első sikersztorija pl. még érdekes is lenne, ha leírná milyen chatoldalon sikerült ezt elérnie.
2017. szept. 23. 00:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha budapesti vagy, és lenne kedved találkozva beszélgetni, írj nekem.

24f

2017. szept. 24. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi a hobbid? Próbálj meg olyan emberekkel találkozni/beszélgetni, akiket ugyanaz érdekel mint téged. Ha nincs hobbid, akkor lehet közös téma a zene, filmek, ilyesmi.

Pl én koncerteken ismertem meg egy csomó mostani barátom.

2017. szept. 24. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!