Nincsenek barátaim. Mit tegyek?
23 éves srác vagyok. Nincsen és soha nem vtak barátaim. Barát kezdeményeim vtak, de mindig kiderült, hogy csak szánalomból vtak velem, mert látták, hogy egyedül vagyok, nincsen társaságom. A vége mindig az lett, hogy elhagytak, hisz ha vkivel nem azért vagy, mert érdekes, jófej, az olyan mintha romlott almába harapnál, egyből kiköpöd.
Soha nem beszélek senkivel, max. neten és minden ünnepet egyedül töltök (karácsony, szilveszter, szülinapok, stb.)
Vannak programok a városban, amikre nem tudok senkit se elhívni.
Mostanában egyedül is kiszoktam menni, hát ha tudnék ismerkedni, de eddig mindig rossz időben vtam, vagy tömeg nyomor volt vagy éppen alig vtak.
Mit tegyek? Hova járjak el? Hogyan nyissak? :/
23/F
Ha esetleg beiratkoznál valamilyen sportra, vagy hobbi tevékenységre, akkor tudnál új emberekkel ismerkedni.
Vagy ha egyetemista vagy kipróbálhatnád az erasmust, mert más országokban már csak azért is keresnék a társaságod, mert izgi idegen vagy.
#3:
hülyeség, én 24F vagyok és szintén rengeteg embert ismertem meg online, csak innen az oldalról 6-8 emberrel találkoztam
szintén online megismert barátokkal töltöm több éve a szilvesztert
kérdező: milyen hobbijaid vannak? mit csinálsz szabadidődben?
Ha budapesti vagy, és lenne kedved találkozva beszélgetni, írj nekem.
24f
Mi a hobbid? Próbálj meg olyan emberekkel találkozni/beszélgetni, akiket ugyanaz érdekel mint téged. Ha nincs hobbid, akkor lehet közös téma a zene, filmek, ilyesmi.
Pl én koncerteken ismertem meg egy csomó mostani barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!