Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt hozzám hasonló...

Vannak itt hozzám hasonló emberek?

Figyelt kérdés

Én egy teljesen korrekt,normális embernek tartom magam.

Picit csendesebb és zárkózottabb vagyok az átlagosnál,de ettől függetlenül nagyon szeretek beszélgetni és nagyon vágyom a társaságra. Még sincs olyan ember,akit barátomnak nevezhetnék,és ez annyira elszomorít. Olyan jó lenne közös programokat szervezni,együtt eljárni valahová. Nekem az nagyon hiányzik. Nem járok bulizni,meg igazából egyedül sehova nem járok szívesen. Tisztában vagyok azzal,hogy valamin változtatnom kellene,csak olyan nehéz elkezdeni.Én úgy érzem,mindig önmagamat adom.

20/N

2017. okt. 1. 19:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én majdnem . 19F
2017. okt. 1. 19:16
 2/18 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen van. Olvasgasd el a többiek kérdéseit.
2017. okt. 1. 19:18
 3/18 anonim ***** válasza:

Vannak.

28/F

2017. okt. 1. 19:18
 4/18 anonim ***** válasza:
"Én úgy érzem,mindig önmagamat adom." és ez kevés a barát/barátnö/társ érdeklödésének felkeltéséhez.
2017. okt. 1. 19:20
 5/18 anonim ***** válasza:
Az itzeni pasik 90%-a azért fog ràdírni mert dughatnékjuk van. Csak úgy mondom..
2017. okt. 1. 19:26
 6/18 anonim ***** válasza:
5%
Mi másért kellene nő, mint megdugni? Mondjuk 20 évesen még lehet olyan kis naív, hogy nem tudja hogy mennek a dolgok...
2017. okt. 1. 19:27
 7/18 anonim válasza:

Nekem sincs egy barátom sem, mind elkopott az idő múlásával. Teljesen bezárkóztam ez miatt, és azt veszem észre, már nem is akarok barátokat, megvagyok egyedül. Pedig gimiben rengeteg volt, egy tartott csak ki, de ő jó, ha két hetente szakít rám egy-két órát...

szintén 20L

2017. okt. 1. 19:33
 8/18 anonim ***** válasza:
Vannak, keresgélj....
2017. okt. 1. 19:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok.
2017. okt. 1. 19:59
 10/18 anonim ***** válasza:
Jelen :/
2017. okt. 1. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!