Vannak itt hozzám hasonló emberek?
Én egy teljesen korrekt,normális embernek tartom magam.
Picit csendesebb és zárkózottabb vagyok az átlagosnál,de ettől függetlenül nagyon szeretek beszélgetni és nagyon vágyom a társaságra. Még sincs olyan ember,akit barátomnak nevezhetnék,és ez annyira elszomorít. Olyan jó lenne közös programokat szervezni,együtt eljárni valahová. Nekem az nagyon hiányzik. Nem járok bulizni,meg igazából egyedül sehova nem járok szívesen. Tisztában vagyok azzal,hogy valamin változtatnom kellene,csak olyan nehéz elkezdeni.Én úgy érzem,mindig önmagamat adom.
20/N
Én pontosan ilyen vagyok csak fiúban 24/f.
kamazskoromban sem jártam sehova, nagyon zárkozott vagyok, nehezen megnyiló. Igy soha nem tudtam haverkodni. Akiket neten megsimertem és találgozgattam kihasználtak, . Tehát barátaim sincsenek. Ugyanazok hiányoznak, közös élmények, közös programok , egy jó baráttal, túrázás és stb. de nincs sneki, szüleim meg öregek már hozzá.
Éna helyedben beleírtam volna kapásból a kérdésbe, hogy melyik településen élsz, mert azzal tudod szűkíteni a kört a válaszadók közül, akivel összefutnál, ha a közelben lakik. :) Bírom az ilyen lányokat, de általában több okból sem jön össze egy tali:
1. Marha messze laknak
2. Ha közelebb is laknak, nem mernek találkozni: "Interneten nem ismerkedek" szöveget tolnak, mintha ott akarna az ember fia ismerkedni velük.
3. Irreális belső világban élnek, teljesíthetetlen elvárásokkal és nem is tudnak erről.
4. Nem akarnak és tudnak kezdeményezni. Most kifejezetten a férfi keresésére gondolok, gyakorta elvárják, hogy hercegnőként hódítva teperjenek a férfiak utánuk.
Te... én ide válaszoltam. Most épp ki akartam fejezni, hogy mennyire egyetértek a #12-es válaszadóval, nézem a korábbi válaszokat, az enyém meg sehol.
Minden mindegy alapon válaszoltam, nem fűzök ilyen barátkozáshoz sok reményt. Magányos, de interneten nem ismerkedik. Remek, akkor találkozzunk. Találkozni sem akar mert.... neten nem ismerkedik, személytelen. De figyelj már, merre laksz, ha közel, fussunk össze, ha nem vagyunk szimpatikusak, elköszönünk egymástól. Neten nem ismerkedek... de mint kiderül, személyesen sem. Ő sem tudja mit akar.
Velem is ez a helyzet. :(
Merre laksz?
18/L
Igen. Én is hasonló vagyok, csak én eljárok egyedül. Igaz ismerkedni nem szoktam, de jól el vagyok magammal. :D
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!