Nagyon magányos vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, van egy párkapcsolatom és szeretem a sulit ahová járok, de rettentően magányosnak érzem magam, ugyanis nincsenek barátaim. Évek óta küzdök ezzel a helyzettel, és bár kijövök a körülöttem lévőkkel, nem tudok barátságokat kialakítani. Vártam, hogy ez megváltozzon, ha új közegbe kerülök, de sosem történt meg. Sokat sírok és nem élvezem úgy az életet, ahogy megérdemelném. Mindig minden ismerősömtől bulizós sztorikat látok/hallok és nekem is nagyon hiányzik, hogy legyen egy ilyen része is az életemnek. Nagyon tönkre tesz ez lelkileg és úgy érzem, nem tudom megélni a fiatalságom. Mit tehetnék?2017. szept. 27. 20:19
11/11 anonim válasza:
Ne a buliktól tedd függővé a boldogságod, csak a média sugározza azt, hogy aki nem partyarc az bújjon el. Rengeteg egyéb szórakozási mód is létezik a buli mellett, és ha van barátod, akkor van is kivel megélni a programokat, nem kell egyedül belevágnod (hidd el, ebbe én is beleestem). Lógj kevesebbet a közösségi média oldalakon, és legyél többet a pasiddal és a barátaiddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!