Nagyon magányos vagyok, mit tegyek?
Szoktál kezdeményezni?
Ha jól kijössz a körülötted lévőkkel,próbáld meg ezeket a kapcsolatokat elmélyíteni. Hívd el őket kávézni,bulizni. Próbálj meg kicsit nyitottabb és magabiztosabb lenni,az ilyen embereket hamar észreveszik és elkezdi érdekelni az embereket.
Esetleg a párkapcsolatod által is próbálhatsz új ismeretségekre szert tenni,ez is egy lehetőség a barátság kialakulására.
Suliban érdemes lenne pár emberrel megtalálni a közös pontokat,mert viszonylag sok időt töltötök együtt,így talán könnyebb is lehet megkedvelni a másikat.
Neten is lehet ismerkedni,bár sajnos nehéz normális embereket találni,akikkel érdemes találkozni,időt tölteni,viszont nem lehetetlen.
Ragadj meg minden lehetőséget és pozitívan állj hozzá,örülj az apró lépéseknek is.
Ilyenkor valahogy minden srác barátkozni szeretne. :D
Egyébként együtt érzek veled ha ez segít, velem is hasonló a helyzet. Bár engem azért ez nem keserít el ennyire.
Hali, ha gondolod írhatsz nekem is.:'D
17l
Hát ezt mintha én írtam volna :( ha gondolod írj egy privátot és beszélgethetnénk
19/L
Ha van párkapcsolatod, hogy lehetsz magányos? A bulizás hiányzik? Vagy rossz a párkapcsolatod? Van olyan is, hogy párkapcsolati magány. Miért nem mentek el együtt bulizni, szórakozni, moziba, rendezvényekre, stb.?Ott ismerkedni, barátkozni is lehet. Vagy iratkozz be valahova, mit tudom én:táncolni tanulni, énekkórusba, szövőszakkörbe, tornára, bármire ami érdekel és amire lehetőséged van.
Ellentmondásos amit írsz:szereted a sulit,de ott is magányos vagy.Akkor hogy szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!