Annyi serult no vagy lany van itt. Nem segiteseget akarnak?
Altalaban olyanokra irok ra,akiknel nagy zur van.Ki fogjak lakoltatni,baromi ronda es mar x eves,veri az elettarsa stb,
En segiteni akarok.Sokszor felajanlom a segitdegemet,de fura,hogy mindig en leszek a gane a vegen.Legtobbszor azert mert nem lakom a kozelben vagy azert mert nem tetszettem keprol.
Az aki ongyilkos akar lenni,mert ronda annak miert nem jo 1 atlagos pasi?? :O
szóval te direkt a sérültekre utazol?
te nem segíteni akarsz nekik hanem kihasználni ahogy látom
én többeknek ajánlottam fel a segítségemet és el is fogadta a nagy többség és nem vártam el cserébe semmit, pedig sok helyzettel vissza lehetett volna élni...
tőled nem véletlen nem fogadják el a segítséget, te nem segíteni akarsz, hanem kihasználni őket!
Senkit se akarok ki hasznalni.
En is ember vagyok,miert baj az ha ismerkedni akarok?
Mert te nem akarsz/tudsz a saját súlycsoportodban érvényesülni, ezért a gyenge, sérült, védtelen, kihasznált, kétségbeesett, stb... embereket célzottan keresed és náluk akarsz bevágódni egy pozitív cselekedettel.
Ez az oldal eleve nem társkereső, sokan eléggé utálják hogy egy kiírt kérdés után rögtön bombázzák őket a privátokkal, miközben nem nyitottak erre. De még neked áll feljebb hogy egy zaklatott ember miért nem kíváncsi a nyomulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!