Ha nem akarnak ismerkedni lányok a neten, akkor miért siránkoznak, hogy egyedül vannak? "
"Mert épeszű lány/nő nem akar neten keresztül ismerkedni."
Furcsa hogy sokan irták itt hogy itt jöttek össze a párjukal ezen az oldalon,vagy nem ezen de netes ismerködös portálon,szóval akkor nem tudom,biztos én találom ki vagy ők hazudnak..
ma 19:20
Már ne haragudj de ez általánositás hogy "minden" pasi,nem is találkozhattál mindenkivel hisz a világon több milliárd pasi él,és abba biztos akad legalább sok normális ahogy lányban is akadhat sok..
Mert neten át nem tudni, van-e kémia kettőtök között. Meg abszolút félre lehet vezetni a másikat akarva-akaratlanul is. Én ezért nem ismerkednék neten.
Meg a netes beszélgetések rövid idő után fárasztóvá és monotonná válnak, a barátaimmal se beszélgetek állandóan, mert egyszerűen nyűgnek érzem.
De ha nem is így gondolja valaki, lehet épp senki nem szimpi neki, aki ráír. Ettől még panaszkodni joga van, ne kelljen már az első emberrel leállnia. Hát ha később se talál senkit, az már az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!