Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nem akarnak ismerkedni...

Ha nem akarnak ismerkedni lányok a neten, akkor miért siránkoznak, hogy egyedül vannak? "

Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem akarsz közmunkát végezni havi 50,000ft-ért, akkor miért sírsz, hogy nincs munka?
2015. júl. 25. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
amugy 2 oka van : vagy nem szimpatikus nekik, aki veluk szivesen ismerkedne, vagy alapbol nem a neten akarnak ismerkedni.
2015. júl. 25. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
mert van életük, és nem virtuálisan ismerkednek, hanem kimozdulnak.
2015. júl. 25. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Mert épeszű lány/nő nem akar neten keresztül ismerkedni.
2015. júl. 25. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha itt minden pasi azt mondja, hogy a nők riibancok, miért csodálkoznak, ha nem akarnak velük ismerkedni?
2015. júl. 25. 19:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Sok értelmes nővel még nem találkoztam neten, csak olyanokkal aki vagy idióta volt vagy pedig lelkisegélyszolgálatra szorult vagy pont a férje/párja mellett szeretett volna kavarni.
2015. júl. 25. 21:16
 7/10 A kérdező kommentje:

"Mert épeszű lány/nő nem akar neten keresztül ismerkedni."

Furcsa hogy sokan irták itt hogy itt jöttek össze a párjukal ezen az oldalon,vagy nem ezen de netes ismerködös portálon,szóval akkor nem tudom,biztos én találom ki vagy ők hazudnak..

2015. júl. 25. 21:18
 8/10 A kérdező kommentje:

ma 19:20

Már ne haragudj de ez általánositás hogy "minden" pasi,nem is találkozhattál mindenkivel hisz a világon több milliárd pasi él,és abba biztos akad legalább sok normális ahogy lányban is akadhat sok..

2015. júl. 25. 21:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként én tisztelem a nőket és sosem illetem őket ilyen jelzővel,felháboritó hogy milyen emberek vannak..
2015. júl. 25. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert neten át nem tudni, van-e kémia kettőtök között. Meg abszolút félre lehet vezetni a másikat akarva-akaratlanul is. Én ezért nem ismerkednék neten.

Meg a netes beszélgetések rövid idő után fárasztóvá és monotonná válnak, a barátaimmal se beszélgetek állandóan, mert egyszerűen nyűgnek érzem.

De ha nem is így gondolja valaki, lehet épp senki nem szimpi neki, aki ráír. Ettől még panaszkodni joga van, ne kelljen már az első emberrel leállnia. Hát ha később se talál senkit, az már az ő baja.

2015. júl. 25. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!