Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen lesz egyedül megöregedni?

Milyen lesz egyedül megöregedni?

Figyelt kérdés

Milyen lesz egyedül megöregedni?

Mert eddig 100%-og arrafelé tartok. :(

Nincsenek barátaim, soha nem fogta meg lány a kezemet, soha nem voltam buliban, soha nem hülyéskedhettem úgy mint más fiatal, soha nem tapasztalhattam meg milyen a szexuális élmény,soha nem bújt hozzám lány pedig nagyon szeretném :(

Nagyon gátlásos vagyok :( Szinte sehova sem járok mert egyszerűen senkinek sem számítok és lányokkal sem tudok beszélni.

Miközben más a barátaival szórakozik az utcán egy csomó lánykával nap mint nap én addig csak fekszem a 4 fal között pedig én is szeretnék szórakozni.

Azon gondolkodtam milyen lesz majd leélni az életemet egyedül.

Öregkoromban könnycseppel mondani a nővérkének egy teraszon hogy: Mindent elrontottam :(

16 éves fiú vagyok és ha eddig kibírtam anélkül a tényleg igazi szórakozás és lányok nelkül akkor csak kibírom ezután is. :/

De talán nem is lesz olyan rossz egyedül? Szerintetek?

2015. júl. 21. 00:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Ne add fel,próbálj tenni ellene!Ahelyett hogy ide ezt mind leírtad már lehet találtál volna már barátokat
2015. júl. 21. 00:37
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Az önsajnáltatás nem szexi. De a végén legalább jót röhögtem, a korodat meglátva. Hát igen, 16 évesen már nincs sok hátra neked, megértem, ha kétségbeestél :DD
2015. júl. 21. 00:38
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

"Mindent elrontottam :( "

Ha úgy érzed, mindent elrontottál, esetleg ne várd meg 80 éves korodat meg a nővérkéket ezzel a dologgal, hanem kezdd most másképp csinálni a dolgokat. Például menj el otthonról. Nincsenek barátaid? Akkor biciklizz, fuss, sportolj valamit.

Futópályákon rengeteg lány szokott lenni, előbb-utóbb adódik valami lehetőség az ismerkedésre. Ha más nem, már az is nagyon jó, ha szokod, hogy elmész otthonról, és kint vagy más emberek között.

2015. júl. 21. 00:42
 4/14 A kérdező kommentje:

Tudom nagyo fiatal vagyok, de én sosem tudtam barátkozni és eddig életemben 6 barátom volt akiket nem érdeklem.

Nagyon félénk vagyok és nem tudok mit tenni :(

2015. júl. 21. 00:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne aggodj,most ez van,valtozni fog :)
2015. júl. 21. 01:07
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
16 éves vagy... még rengeteget fogsz változni alapból is...
2015. júl. 21. 01:16
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem szereted a maganyt kenytelen leszel legyozni a felelmeidet. Kezdetnek probalj meg osztalytarsakkal kezdeni vmit, ha mar elbasztad a dolgot veluk akk irany egy uj suli. Van vmi hobbid? Ha igen (es tarsas) akk probalj meg olyan korokben haverkodni. Es ne sajnaltasd magad mert mindenki leszarja, ha vmi nem jo az eletedben azt nem masok kell helyre hozzak hanem te. Sok sikert.
2015. júl. 21. 01:29
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

16 évesen jó úton haladsz ahhoz, hogy egyedül megöregedj.

Aha..

Ki kell mozdulni, ismerkedni kell. Senki nem fog hozzád házhoz jönni, hogy barátkozzatok, Ezért neked is tenned kell.

Olyan fiatal vagy, hogy még az sem kizárt, hogy te leszel a legtöbb baráttal rendelkező ember a világon.

2015. júl. 21. 01:48
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

Ha az életkorod két számjegye meg lenne cserélve, akkor bizony tényleg jogosan aggódhatnál, meg filózhatnál ezen. De 16 évesen? Basszus, nekem 16 éves koromig összesen egy barátnőm volt, az is egy oltári nagy R-betűs hölgyemény volt, szóval első valamire való kapcsolatomra 18 éves koromig kellett várni. És? Egyszer se gondoltam arra, hogy jaj, én magányosan fogok meghalni. Pedig bulikba nem is szerettem járni. Mégis megtaláltam azt, akivel szívesen megöregednék.

16 évesen te még semmiről nem maradtál le. És most ne azt vedd, hogy vannak, akikben 16 éves korukra már a fél város megfordult, mert bizony vannak R-betűs egyének, és vannak hasonló fiúk is. De ne ez legyen az alap. Még baromira fiatal vagy, gyakorlatilag még gyerek, igazából még csak a következő években fog kezdődni az igazi fiatalkor. Az, hogy eddig nem volt senki, az egy dolog. Sokan vannak így, olyanok is, akikből később férjek, apák, nagypapák lesznek.

És egy kicsit fiatalosabban, kérlek! Ne dőlj magadba, mint egy megkeseredett 90 éves.

2015. júl. 21. 02:52
 10/14 anonim ***** válasza:
41%
Nyugi, hozzá lehet szokni. Nem olyan rossz, mint amilyennek képzeled.
2015. júl. 21. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!