Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen lesz egyedül megöregedni?

Milyen lesz egyedül megöregedni?

Figyelt kérdés

Milyen lesz egyedül megöregedni?

Mert eddig 100%-og arrafelé tartok. :(

Nincsenek barátaim, soha nem fogta meg lány a kezemet, soha nem voltam buliban, soha nem hülyéskedhettem úgy mint más fiatal, soha nem tapasztalhattam meg milyen a szexuális élmény,soha nem bújt hozzám lány pedig nagyon szeretném :(

Nagyon gátlásos vagyok :( Szinte sehova sem járok mert egyszerűen senkinek sem számítok és lányokkal sem tudok beszélni.

Miközben más a barátaival szórakozik az utcán egy csomó lánykával nap mint nap én addig csak fekszem a 4 fal között pedig én is szeretnék szórakozni.

Azon gondolkodtam milyen lesz majd leélni az életemet egyedül.

Öregkoromban könnycseppel mondani a nővérkének egy teraszon hogy: Mindent elrontottam :(

16 éves fiú vagyok és ha eddig kibírtam anélkül a tényleg igazi szórakozás és lányok nelkül akkor csak kibírom ezután is. :/

De talán nem is lesz olyan rossz egyedül? Szerintetek?

2015. júl. 21. 00:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16 évesen ezt gondoltam, aztán hopp eltelt 10 év...és nem változott semmi.
2015. júl. 21. 10:19
 12/14 A kérdező kommentje:

Felkeltem :)

Nem gondoltam volna hogy ennyien valaszolnak.

Szeretnék tenni, de mikor társaságba kerülök akkor automatikusan kirekesztettnek erzem magamat és ha lány kerül a közelembe aki beszélni szeretne velem akkor minden bajom lesz. Izzadok, remeg a lábam, karom, túlságosan komoly leszek, butaságokat mondok, habogok.

Most szeretnék csatlakozni egy amatőr (amatőr) országúti biciklis klubhoz, csapathoz vagy bojhoz (?) (nem tudom hogy hivjak) mert nagyon imádok biciklizni.

Olyannyira hogy a gyűjtött pénzemből vettem egy olcsóbb országúti bixiklit és nagyon szeretem.

Csak nem tudom a csendességem miatt befogadnának-e. Mert tuti hogy az első hónapokban alig szólnék valamit.

A gyakorlati helyemen is ez volt... Épphogy kezdtem kicsit is feloldódni azt vettem észre hogy vége az 1 hónapnak.

A másik meg hogy nem szeretném hogy pl kissebb (amatőr) versenyen elrontok valamit és miattam veszít a csapat :( Pedig szeretnék menni.

2015. júl. 21. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Légzőgyakorlatokkal fel lehet doppingolni az agyat, a gondolkodást. És ha kitartóan műveled, gyökerestül változik meg az életed. Részletekért keress privát
2015. júl. 21. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek DENIZ - MENNI KELL című számából idézem: "Nem elég hinni mert tenni kell

soha ne érd be csak ennyivel

hogy célba érj csak egy centi kell

ne azt nézd, hogy mennyivel"

2015. júl. 22. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!