Milyen lesz egyedül megöregedni?
Milyen lesz egyedül megöregedni?
Mert eddig 100%-og arrafelé tartok. :(
Nincsenek barátaim, soha nem fogta meg lány a kezemet, soha nem voltam buliban, soha nem hülyéskedhettem úgy mint más fiatal, soha nem tapasztalhattam meg milyen a szexuális élmény,soha nem bújt hozzám lány pedig nagyon szeretném :(
Nagyon gátlásos vagyok :( Szinte sehova sem járok mert egyszerűen senkinek sem számítok és lányokkal sem tudok beszélni.
Miközben más a barátaival szórakozik az utcán egy csomó lánykával nap mint nap én addig csak fekszem a 4 fal között pedig én is szeretnék szórakozni.
Azon gondolkodtam milyen lesz majd leélni az életemet egyedül.
Öregkoromban könnycseppel mondani a nővérkének egy teraszon hogy: Mindent elrontottam :(
16 éves fiú vagyok és ha eddig kibírtam anélkül a tényleg igazi szórakozás és lányok nelkül akkor csak kibírom ezután is. :/
De talán nem is lesz olyan rossz egyedül? Szerintetek?
Felkeltem :)
Nem gondoltam volna hogy ennyien valaszolnak.
Szeretnék tenni, de mikor társaságba kerülök akkor automatikusan kirekesztettnek erzem magamat és ha lány kerül a közelembe aki beszélni szeretne velem akkor minden bajom lesz. Izzadok, remeg a lábam, karom, túlságosan komoly leszek, butaságokat mondok, habogok.
Most szeretnék csatlakozni egy amatőr (amatőr) országúti biciklis klubhoz, csapathoz vagy bojhoz (?) (nem tudom hogy hivjak) mert nagyon imádok biciklizni.
Olyannyira hogy a gyűjtött pénzemből vettem egy olcsóbb országúti bixiklit és nagyon szeretem.
Csak nem tudom a csendességem miatt befogadnának-e. Mert tuti hogy az első hónapokban alig szólnék valamit.
A gyakorlati helyemen is ez volt... Épphogy kezdtem kicsit is feloldódni azt vettem észre hogy vége az 1 hónapnak.
A másik meg hogy nem szeretném hogy pl kissebb (amatőr) versenyen elrontok valamit és miattam veszít a csapat :( Pedig szeretnék menni.
A kérdezőnek DENIZ - MENNI KELL című számából idézem: "Nem elég hinni mert tenni kell
soha ne érd be csak ennyivel
hogy célba érj csak egy centi kell
ne azt nézd, hogy mennyivel"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!