Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi tölti be az ürességed?

Mi tölti be az ürességed?

Figyelt kérdés
Már egyszerűen nem érzek semmit. A családomat már rég elvesztettem, most meg még a munkámat is, pedig eddig legalább abba bele tudtam temetkezni és addig sem kellett gondolkoznom. Most meg rájöttem, hogy nincs semmim...
2017. júl. 12. 02:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom! Mielőbbi kilábalást!

Olvass kicsit, kalandozzon az elméd és lassan kinyílnak a kapuk. :) Adj egy kis időt magadnak!

2017. júl. 12. 02:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Esetleg segíthetsz másokon. Persze csak azon, aki megérdemli és szívesen fogadja.
2017. júl. 12. 02:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Néha azt érzem másokon való segítség ez az egyetlen út a boldogságomhoz. Engem az anyagiak és a közvetlenebb emberi kapcsolatok csak szenvedéshez vezetnek állandóan. :(
2017. júl. 12. 02:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, rájöttem, hogy nem érdemes másokon segíteni. Először is, nekem sem segít senki, másodszor, falra hányt borsó, bármit is mondok...
2017. júl. 12. 06:48
 5/8 anonim ***** válasza:

én másokkal szoktam beszélgetni, játszani, segíteni másokon (ez az egyik legjobb módszer, mert mások problémái sokszor szembesítenek, hogy neked nincsenek is akkora problémáid)

ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan :)

2017. júl. 12. 07:20
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom mi a vallásod, esetleg ateseista vagy, vagy vallástalán, csak a sorsban hiszel, nem számít. Mindig az erős emberek kapják a legnagyobb harcokat. Soha nem szabad feladni! Keress valamit, bármit, ami fontos neked és ami érdekel, keress új munkát, ne szabjon gátat semmi. Hidd el, hogy egyszer jön valaki vagy valami, ami értelmet ad az életednek. Ugye nem szeretnéd úgy fogadni ezt a valamit vagy valakit, hogy elvesztetted a harcot? Sok sikert! ;)
2017. júl. 12. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
#6 Ekkora közhelyeket még koelhó sem tud gyártani....
2017. júl. 12. 08:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Mit dolgoztal kerdezo?
2017. júl. 12. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!