Van olyan, aki otthon, baráti társaság nélkül tölti a Szilvesztert?
Én minden jel szerint itthon leszek, nem hívtak sehova. Egyetem óta nem igazán vannak barátaim.
Ti tulajdonítatok jelentőséget ennek a napnak?
Köszönöm a válaszokat!
39F
Mindig egyedül voltam. De nem nagy cucc a szilveszter.
Karácsony vagy szülinap egyedül rosszabb.
Egyébként nem kell, hogy hívjanak, sok helyre lehet menni.
Nekem a szilveszter rosszabb lesz egyedül, mint a karácsony volt.
A karácsony egy családi ünnep. Arról, hogy nincs családom, nem tehetek. A szilvesztert viszont az ember a barátaival tölti, ha nincs egy barátom sem, az már az én saram.
A családdal töltöm én is.
Hát ez van...megesik sajnos :(
23 L
igen! otthon töltöm a szilvesztert,pihenek,elfoglalom magam,netezek,zenét hallgatok alszok!
Nem tulajdonítok ennek a napnak jelentőséget,sokkal szebb és fontosabb a karácsonyi ünnep. 30N
Igen. Számomra karácsony/szilveszter olyan mint egy átlagos nap.
30/F
Egyiket akkori pipám kitisztításával töltöttem. Mire észrevettem, negyed 1 volt.
Annyi jelentősséget, mit megérdemel. Mások hozzáállása miatt használom ki. De nekem saját szülinapom is csak egy nap.
20f
Egyedül el nem tudnám képzelni otthon,amióta van párom azóta általában kettesben vagyunk éjfélig,utána csatlakozunk a baráti körhöz aztán hajnalig,régebben amikor suliba jártam,nem volt barátnőm,volt hogy délelőtt már pálinkáztunk:D
Hozzátartozik,hogy alapból is társasági ember vagyok szóval szinte minden nap megyek valahova ismerősökkel kávé,mozi,színház,kirándulni,biciklizni akármi csak pörgés legyen.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!