Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van olyan, aki otthon, baráti...

Van olyan, aki otthon, baráti társaság nélkül tölti a Szilvesztert?

Figyelt kérdés

Én minden jel szerint itthon leszek, nem hívtak sehova. Egyetem óta nem igazán vannak barátaim.

Ti tulajdonítatok jelentőséget ennek a napnak?

Köszönöm a válaszokat!

39F

#szilveszter #évvége #ó-év búcsúztató
2016. dec. 27. 12:51
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok, kb. 10 éve minden évben voltam valamilyen buliban a barátaimmal. Idén is hívtak két helyre, de úgy döntöttem nem megyek el, hanem itthon maradok a szüleimmel. Kártyázunk, társasazunk. Azért választottam ezt, mert egyik helyre se mennék szívesen ahova hívtak, hiába lesz ott pár barátom is, mégse érzem azt, hogy kedvem van hozzá több okból is. Csak azért, hogy menjek valahova mert ilyenkor "kötelező bulizni" nem fogok elmenni. Úgyhogy ne érezd magad emiatt rosszul, hidd el semmi jelentősége nincs, hogy mész-e valahova vagy otthon ünnepelsz.
2016. dec. 28. 22:37
 22/23 Márker21 válasza:
Idén én is itthon maradok. Bulizni se kedvem, se pénzem. Család lesz itt, meg egy rokon, akik amúgy is itt laknak. Bár egy rokonomat áthívtam egy koccintás erejéig, meg a legjobb barátomat, de ők mennek majd tovább. Azért sem szívesen mozdulok ki, mert gyűlölöm a durrogtatásokat.
2016. dec. 29. 03:15
 23/23 anonim válasza:
100%
én egyedül.. senki nem keres, sehova nem hívtak, senki nem kíván boldog új évet, kutyát nem érdeklek
2016. dec. 31. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!