Van köztetek olyan, akit - hozzám hasonlóan - annyi választ el az öngyilkosságtól, hogy végre találjon egy teljesen fájdalom- és tudatmentes módszert?
Figyelt kérdés
Már rég öngyilkos lettem volna, ha mondjuk létezne olyan pirula, amit ha beszedsz, akkor kényelmesen mély álomba szenderülsz és eközben leállnak az életfunkcióid anélkül, hogy egy minimális mértékű fájdalmat éreznél és semmi tudomásod nem lenne róla. Én nem is az öngyilkosságtól félek, hanem attól, hogy az milyen fájdalmas lesz. És tök mindegy, hogy utána megszűnik minden, attól még - rosszabb esetben - sok-sok percen keresztül a világ kínját élném át még élve. Kissé lesarkítva pont olyan, mint a tetoválás. Szeretnéd ha lenne, de a fájdalom miatt már nem vállalod be (persze a két fajta fájdalmat össze sem lehet hasonlítani, ezért sem jó párhuzam). Nem tudom, hogy csak én vagyok ennyire gyáva?2017. jún. 7. 11:47
21/21 anonim válasza:
háziorvoshoz menj, vszleg depressziód van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!