Van köztetek olyan, akit - hozzám hasonlóan - annyi választ el az öngyilkosságtól, hogy végre találjon egy teljesen fájdalom- és tudatmentes módszert?
Ez egy természetes, belénkkódolt ösztön, annak érdekében, hogy ne legyen mindenki öngyilkos, és pusztuljon ki a fajunk.
Ennek ellenére számtalan olyan módszer van, ami fájdalommentes. Még a google is segít..
Amúgy megkell oldani a problémákat.. az is segít, nem csak az öngyilkosság.
Ha szerelmi problémák, akkor számtalan módszerrel lehet magadon segíteni. Edzés, egészséges életmód, tanulás, és próbálkozás. Bárki tud szerezni magának párt, főleg ha az utóbbiakat is használod, akkor olyanokat, akikről csak álmodsz.
Ha pénzügyi problémák, akkor nagyot kell álmodni, esetleg külföld. Adósok börtöne meg nincs... így szépen lassan megoldhatod a problémát.
Ha valamilyen közeli hozzátartozó halála, akkor meg arra gondolni, hogy az idő majd segít, és az elhunyt sem szeretné, hogy azt csináld magaddal.
Ezekben segít egy profi pszichológus!
Igen, én ilyen vagyok. El is keseredtem az utóbbi időben, mert olvastam, hogy a gyógyszerektől kicsi az esélye , hogy meghalok.
5-ös, nekem is tetszik.
Éhhalál és fagyhalál. Erre még nem gondoltam.
Ötös válaszoló vagyok. Szerintem az uccsó bekezdésen kellene elgondolkoznia minden öngyi jelöltnek:
Ezért akkor kell megölnünk magunkat, amikor elégedettek és boldogok vagyunk. Egyedül ez az öngyilkosság hiteles, mert bizonyítja, hogy nem gyávaságból, menekülésképpen vagy önutálattól sarkantyúzva távozunk az élők sorából, hanem azért, mert megvetjük az életet amúgy egészében, örömeivel és sikerajándékaival egyetemben. Az ilyen öngyilkosságot soha nem bánjuk meg, és példaképpé válhatunk minden idők következő öngyilkosai számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!