Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van köztetek olyan, akit -...

Van köztetek olyan, akit - hozzám hasonlóan - annyi választ el az öngyilkosságtól, hogy végre találjon egy teljesen fájdalom- és tudatmentes módszert?

Figyelt kérdés
Már rég öngyilkos lettem volna, ha mondjuk létezne olyan pirula, amit ha beszedsz, akkor kényelmesen mély álomba szenderülsz és eközben leállnak az életfunkcióid anélkül, hogy egy minimális mértékű fájdalmat éreznél és semmi tudomásod nem lenne róla. Én nem is az öngyilkosságtól félek, hanem attól, hogy az milyen fájdalmas lesz. És tök mindegy, hogy utána megszűnik minden, attól még - rosszabb esetben - sok-sok percen keresztül a világ kínját élném át még élve. Kissé lesarkítva pont olyan, mint a tetoválás. Szeretnéd ha lenne, de a fájdalom miatt már nem vállalod be (persze a két fajta fájdalmat össze sem lehet hasonlítani, ezért sem jó párhuzam). Nem tudom, hogy csak én vagyok ennyire gyáva?

2017. jún. 7. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Van kismillió fájdalommentes módszer, nem is kell hozzá gondolkodni sokat, de szerencsére magad sem akarod valójában megtenni.
2017. jún. 8. 02:46
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen, engem is már csak ennyi választ el attól, hogy megtegyem.
2017. jún. 8. 11:39
 13/21 anonim ***** válasza:
22%
Na a sok szájhős...
2017. jún. 8. 11:47
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
Mindenkinek írom: Valójában majdnem minden öngy.módszer rendkívül fájdalmas.Még a lefejezést is érzi az ember. Csak azt a halált nem, amikor az agy rögtön megsemmisül, azaz nincs idő a fájdalomnak eljutni a tudatig.
2017. jún. 8. 16:05
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
Csak az az öngyilkossági módszer fájdalmatlan, ahol elveszíted az eszméleted (és azt sem nem fájdalmas módon!) még mielőtt meghalnál, és eszméletlen állapotban ér a halál. Ilyenkor nem érzel semmit. De ezt nem nagyon lehet kivitelezni, mert ha már eszméletlen vagy, akkor nyilván nem bírod már kinyírni magad. Ha meg még az eszmélet vesztés előtt okozol magadnak valami sérülést, azt pedig még nagyon is érezni fogod.
2017. jún. 8. 17:37
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha beveszel egy két doboz gyógyszert - xanax, rivotril vagy hasonló - akkor is fájdalommentes lesz a halálod.
2017. jún. 8. 18:49
 17/21 anonim válasza:
0%

Kérdezőnek!

Vannak ilyen bogyók

2017. jún. 8. 18:58
 18/21 Rebekacsa válasza:
49%

Ha nem tettél, még változást, nem fáj eléggé!

Ha igazán, ténylegesen öngyilkos akarsz lenni, komoly próbléma miatt, akkor mindegy mennyire fáj. Akkor tökmindegy mennyire fáj. Ha megszeretnél szabadulni az életedtől, akkor nem kell feltűnősködni. Akkor nem kell kiírni, hogy csak, te félsz-e ennyire. Ha nem, csinálod gyorsan, még nem fáj eléggé. Akkor még nincs igazi okod, az öngyilkosságra.

2017. jún. 13. 13:52
 19/21 anonim ***** válasza:

1. Ott az eutanázia ami lényegében elaltatás, totál fájdalom mentes.

2. Szerintem Dark Weben találhatsz olyan orvost aki simán megteszi neked néhány millióért cserébe.

Pl amikor v kit méreg inyekcioval kivégeznek az is lényegében elaltatós öngyilkosság.

3. De pl bérgyilkossal is meglehet beszélni , neki tök mind 1 csak fizesd ki.

4. V ott van a cián kapszula. Kb 1 perc alatt meghalsz.

Ha valaki ügynök volt pl II. VH-ban mindenkinél volt ilyen. Mivel tudták ha lebuknak, a kínzás sokkal rosszabb halál lesz.

2017. jún. 15. 22:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel elég egy bomba... az is pillanatok alatt megoldja, semmit nem vesz észre belőle... de ettől független inkább ne csinálja.
2017. jún. 16. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!