Miért nem meri senki az öngyilkosság derűs oldalát látni?
Én éppen most tervezgetem, hogy a közeljövőben megteszem és már amióta az eszemet tudom mindig-mindenhol negatívan állították be ezt a dolgot, sok helyen még beszélni sem szabad róla.
Ez igazából felszabadulásként hat majd rám, éppúgy mint azokra, akik előttem már megtették. Miért gondolja mindenki azt, hogy mindig van jobb megoldás ennél, miközben lehetetlen, hogy mások az én szemszögemből megéljék ugyanazokat, mint én!? Tehát konkrétan azt sem tudják miről beszélnek ezek a "segítők".
Értem, hogy fontos a hatalmaknak, hogy szép legyen a statisztika, meg legyenek fehér férfiak/nők, de tényleg ennyire birka lenne minden ember, hogy bevették és már vallják is ezt a dolgot?
17/F
+7 mert nekem volt olyan korszakom, hogy hősi halott szerettem volna lenni - valahogy csak úgy kinyiffanni, nem volt mókás nekem - azután ahogy teltek-múltak az évek, rájöttem, hogy hősiesen kell élni és akkor fogok hősiesen halni.
Az meglett ember, akinek
szívében nincs se anyja, apja,
ki tudja, hogy az életet
halálra ráadásul kapja
s mint talált tárgyat visszaadja
bármikor - ezért őrzi meg,
ki nem istene és nem papja
se magának, sem senkinek."
13
Ami nem öl meg, az erősebbé tesz.
18
A nyelvtan órák már túl szörnyűek voltak, még neked is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!