Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem meri senki az...

Miért nem meri senki az öngyilkosság derűs oldalát látni?

Figyelt kérdés

Én éppen most tervezgetem, hogy a közeljövőben megteszem és már amióta az eszemet tudom mindig-mindenhol negatívan állították be ezt a dolgot, sok helyen még beszélni sem szabad róla.

Ez igazából felszabadulásként hat majd rám, éppúgy mint azokra, akik előttem már megtették. Miért gondolja mindenki azt, hogy mindig van jobb megoldás ennél, miközben lehetetlen, hogy mások az én szemszögemből megéljék ugyanazokat, mint én!? Tehát konkrétan azt sem tudják miről beszélnek ezek a "segítők".

Értem, hogy fontos a hatalmaknak, hogy szép legyen a statisztika, meg legyenek fehér férfiak/nők, de tényleg ennyire birka lenne minden ember, hogy bevették és már vallják is ezt a dolgot?

17/F

2017. jún. 6. 18:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

+7 mert nekem volt olyan korszakom, hogy hősi halott szerettem volna lenni - valahogy csak úgy kinyiffanni, nem volt mókás nekem - azután ahogy teltek-múltak az évek, rájöttem, hogy hősiesen kell élni és akkor fogok hősiesen halni.

Az meglett ember, akinek

szívében nincs se anyja, apja,

ki tudja, hogy az életet

halálra ráadásul kapja

s mint talált tárgyat visszaadja

bármikor - ezért őrzi meg,

ki nem istene és nem papja

se magának, sem senkinek."

[link]

2017. jún. 6. 18:30
 12/25 anonim ***** válasza:
42%
Mindig van jobb megoldás, hisz a semminél minden jobb.
2017. jún. 6. 18:34
 13/25 anonim ***** válasza:
33%
Előző, túl keveset tapasztaltál még... A semminél sokkal, sokkal, sokkal rosszabb dolgok vannak.
2017. jún. 6. 18:38
 14/25 anonim ***** válasza:
25%

13

Ami nem öl meg, az erősebbé tesz.

2017. jún. 6. 18:39
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
13-as a semmit, a megsemmisülést (!) nem tapasztaltad meg, hogy is tudnád összehasonlítani bármivel
2017. jún. 6. 18:41
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Örülök neki. Egy hülyével kevesebb lesz.
2017. jún. 6. 18:58
 17/25 Fatal_3rror_ ***** válasza:
65%
Mondjuk az is hülye aki önzőnek nevezi a saját anyját, apját mert nem akarják hogy az életük értelme csak úgy eldobjon mindent.
2017. jún. 6. 19:27
 18/25 anonim válasza:
57%
Ha valaki túlélő az en vagyok. Ha valaki nem elmesélem az eddigi életem meglepődve pislog, hogy -bírtam ezt ki . A válasz egyszerű. Muszaly volt. A halált nem tudjuk derűs témaként kezelni. Valószínűleg mert nem tudjuk mi van utána és az ismeretlentől félünk. Pedig bizonyos népek ünnepeknek. Nos énis elmondom a sablon szöveget hogy az öngyilkosság nem megoldás, mivel tényleg nem az és nem hinném hogy ne lenne olyan szituáció amit akar segítséggel is de ne lehetne átvészelni.
2017. jún. 6. 19:27
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

18

A nyelvtan órák már túl szörnyűek voltak, még neked is....

2017. jún. 6. 19:32
 20/25 anonim ***** válasza:
Mert nincs olyan neki.
2017. jún. 6. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!