Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehetne az embernek...

Hogyan lehetne az embernek újra élete 23 évesen?

Figyelt kérdés

Hogy ne csak a munkából és alvásból álljon a hét,hanem hogy tartalmas legyen. Mindennap legyen valami élmény. Újra legyenek barátok, hétvégén buli, hétköznap esetleg beülni valahova..

Egyedül elindulni ezen az úton nehéz.

2017. máj. 23. 23:43
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Igazából akkor szerintem te baratokat akarsz :) Nincs olyan kollegad akivel lehetne barati viszonyod, beulni munka utan valahova? Vagy esetleg keresd fel a regi barátaid
2017. máj. 23. 23:47
 2/8 A kérdező kommentje:

El vagyok a munkatársaimmal szoktunk ide oda menni, de azért ők a 30-as némelyik a 40-es korosztály.. azért az mégsem az én korosztályom..

Te is meg lepődnél ha anyád 40 évesen a peaches and creamben bulizna egy 23 évessel,aki a fia lehetne..

a régi barátok meg elpárologtak.. középiskola más utak meg ilyennek miatt is ..el vannak a maguk körében és bennem még a legrosszabb percekben is van tartás ( amivel ugy ahogy gátolom magam falat húzok) és nem kuncsorgok oda barátságért,mert ha 5-10 évig nem keresett,akkor én sem könyörgök.

Igazából nem is vágyom már a régiekre..kicsit olyan,mintha újra kellene kezdeni mindent, idegenekkel. Nyilván a régivel több mindent lehetne,mint egy újjal mert a régit ismerem 20 éve az ujat meg nem. Van amelyik szintén ilyen sorson van de az is inkább egyedül van,mint oda menjen valakihez..

Gondolkodtam,hogy egyetemre kéne menni,de csak barátok miatt marha nehéz lenne az egyetem..

2017. máj. 23. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Tegyèl fèlre 50.000-et ès kezdj el tőzsdèzni. Èn ezt játèknak fogom fel pedig sokak szerint nem az. Az a pènz amit erre a cèlra befektetsz alapból kidobott pènzkènt èrtelmezendő. Ez a felfogás garantálja a nyitottságot, a józan döntèseket ès ezek szolgálnak a szerencse alajául. Amint elkezdesz gyarapodni, jönnek az èlmènyek. Ha okosan csinálod akkor pedig egy ponton azt veszed èszre, hogy szórakozás az èleted. Sopánkodással ès elmèlkedèssel pláne nem ezekhez tartozó szorongásos fèlelemmel nem mèsz semmire. Lèpj.
2017. máj. 24. 00:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ahol én gyakorlatoztam ott ilyen átlag 30asok simán elmentek klubokba hétvégenként. Hétfőként meg kitárgyalták ki mennyire csapta szét magát.
2017. máj. 24. 01:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy keress barátokat gyakorin, képzeld itt is vannak még normális fazonok:D
2017. máj. 24. 01:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyűjts össze egy kis tőkét és menj el külföldre dolgozni. Ott megtanulsz egy idegennyelvet, világot látsz és új embereket ismersz meg.
2017. máj. 24. 05:54
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

#5-ös Jól mondja,vannak mèg itt normálisak:DDD Èrdemes megpróbálni itt is.

23L

2017. máj. 24. 07:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Néha én is érzem ezt, de nem nagyon találom a megoldást.
2017. máj. 24. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!