Hogyan lehetne az embernek újra élete 23 évesen?
Hogy ne csak a munkából és alvásból álljon a hét,hanem hogy tartalmas legyen. Mindennap legyen valami élmény. Újra legyenek barátok, hétvégén buli, hétköznap esetleg beülni valahova..
Egyedül elindulni ezen az úton nehéz.
El vagyok a munkatársaimmal szoktunk ide oda menni, de azért ők a 30-as némelyik a 40-es korosztály.. azért az mégsem az én korosztályom..
Te is meg lepődnél ha anyád 40 évesen a peaches and creamben bulizna egy 23 évessel,aki a fia lehetne..
a régi barátok meg elpárologtak.. középiskola más utak meg ilyennek miatt is ..el vannak a maguk körében és bennem még a legrosszabb percekben is van tartás ( amivel ugy ahogy gátolom magam falat húzok) és nem kuncsorgok oda barátságért,mert ha 5-10 évig nem keresett,akkor én sem könyörgök.
Igazából nem is vágyom már a régiekre..kicsit olyan,mintha újra kellene kezdeni mindent, idegenekkel. Nyilván a régivel több mindent lehetne,mint egy újjal mert a régit ismerem 20 éve az ujat meg nem. Van amelyik szintén ilyen sorson van de az is inkább egyedül van,mint oda menjen valakihez..
Gondolkodtam,hogy egyetemre kéne menni,de csak barátok miatt marha nehéz lenne az egyetem..
#5-ös Jól mondja,vannak mèg itt normálisak:DDD Èrdemes megpróbálni itt is.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!