24 évesen nem foglalkozom az ismerkedéssel nőket illetően, ez 5 ből 3 embernek sose tetszik, normális ez a támadás?
Érdekes gondolkodásom van, senkivel nem akarok közösködni, saját ingatlant magam szeretnék venni, nem felesbe ahogy legtöbben szokták. Egyrészt azért mert hallok, tapasztalok balhékat, válásokat, verekedést régi házasságokban.
Ahol lakom ott a nő és férfi is isznak, egy bográcsozás úgy kezdődik hogy még oda sincs téve a kaja, de már 5-5 üveg sör lemegy. Aztán a végén dobálóznak az üvegekkel, és vége is a békének.
Régebben villamoson hallottam egy mellettem ülő beszélgetését hogy nő a vonal végén mondta "jól van úgy készüljél hogy semmit nem főztem, a csávó mellettem pedig vissza vágott neki: azt hiszed velem baszol ki, leszarom mit csinálsz.
Szóval én úgy vagyok vele, legyen ellenem a emiatt a család, ismerősök hogy soha nem látnak senkivel, de legalább a magam embere vagyok. A pénzem nem egy idegenre megy el, aki kitudja kihez megy ha én dolgozni volnék.
Munkahelyen multi révén sokan dolgozunk a finomabb, odafigyelést igénylő melót csinálják a nők mint operátor, mi pedig raktárból visszük nekik a holmit, volt olyan hogy szólt az egyik srác, lehet bejövök az egyik csajnak kint, tudom hogy van aki szívesen lenne velem, de én meg szarok bele, legalább nem csalódok.
A család amiatt aggódik hogy később egyedül nem lehet lenni, most még lehet későn érő vagyok, szerintem ez hülyeség. A kereset az bőven elég magamra, hobbimra, és szabadnapokon kikapcsolni az agyamat.
Jól csinálod.
Bár nekem van barátom már, de én is sokáig elvoltam egyedül a hobbimmal, munkával, játékkal, stb.
Olyan barátom van, aki hozzám hasonlóan szeret egyedül lenni és elmerülni a hobbijában. Minket már azért is ért támadás, hogyhogy jól tudjuk magunkat érezni a másik nélkül, napokig, hetekig...sok a társfüggő.
Meg 24 évesen nagyon fiatal vagy még, hogy ilyeneken aggódjon a családod.
1.nek: azert, mert megerositest var, h jol csinalja, amit csinal. Ha biztos lenne benne, nem irna ki kerdest.
Kerdezonek: nem minden no megy a penzedre, ha megismernel egy normalis lanyt, es megszeretned, te is belatnad ezt.
attól,hogy te ezt bebeszélted a fejedbe még nincs így.
ami példákat írtál,ott nem volt se tisztelet se szeretet se keret megtartás.
a lehető legrosszabb felállásokat írtad.
ha kellően erős a kereted,akkor kapcsolatban is ugyanúgy megmaradsz önmagad,marad minden a tiéd,csak nem leszel egyedül és dughatsz,szerethetsz.
meg miért menne el a pénzed?
ne egy naplopó bigét nézz ki,ennyi az egész.
szóval téveszmés félelmeid vannak elég rendesen.
abban viszont igazad van,hogy a közös ingatlan,meg egyéb anyagi közösség az kockázatos sőt valamilyen szinten felelőtlenség is,és normális ember ilyet valóban nem tesz,mert semmi nem tart örökké.
Az öcsém is így gondolkodik.
Ő 25 éves,veled egykorú.
Egyszer volt barátnője,azt mondta többet nem akar,az nem ő,nem szereti a társas kapcsolatokat,meg,hogy neki valaki megmondja mit csináljon.
Meg nem szeret összebújni senkivel,nem igényli az ilyesmit.
Ti elhiszitek neki, vagy ráhagyjátok hátha idővel másabb lesz?
Nekem a húgom is megmondta hogy itthon egyedül fogok megöregedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!