Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A csúnya lányoknak soha nem...

A csúnya lányoknak soha nem lesz egy fiú, aki szereti őket?

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 21:30
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj rám, én 24/f vagyok, és az élet már megtanított rá és bebizonyította, hogy valóban nem vagyok szép. Szerintem biztos látnék benned több szépet mint hinnéd, mert a lányokban kivétel nélkül mindegyikükben van szép, csak sokan maguk is titkolják, illetve önbizalom hiányában nem merik kihangsúlyozni azt ami épp szép rajtuk.
2017. jún. 1. 01:40
 42/45 anonim ***** válasza:

Na ugye mit mondtam? :))

Sorra meg is érkeznek azok a férfiak akik már feladták, hogy egy csinos lányt találjanak maguknak.

#13 voltam.

2017. jún. 1. 16:51
 43/45 anonim ***** válasza:
Na és ki írt itt társkeresésről?
2017. jún. 1. 17:11
 44/45 A kérdező kommentje:

Én egy szóval nem írtam,hogy csúnyának tartom magam és hogy nem volt/nincs barátom...

ez egy általános kérdés volt

2017. jún. 2. 00:04
 45/45 anonim ***** válasza:

Akkor összegezve:

Csúnya lányok még simán találnak valakit (ha tényleg nem teljesen deformáltak).

Csúnya fiúknál már sokkal rosszabb a helyzet. Sokan mondják, hogy el kell menni gyúrni, de az nem sokat segít ha rossz a genetikád.

Ami kelendővé tesz egy srácot az az ARC, MAGASSÁG, SZERKEZET. Szóval genetika az egész.

Ha csúnyának számítasz és van benned annyi tartás, hogy nem kezdesz el tinédzser, apakomplexusos lányok között lörkölni 25+ évesen, akkor simán egyedül maradsz akár életed végéig.

2017. jún. 2. 01:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!