Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A csúnya lányoknak soha nem...

A csúnya lányoknak soha nem lesz egy fiú, aki szereti őket?

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 21:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%

Meg vagy értve, és meg vagy erősítve!

Legjobb az lett volna ha szóba sem állsz olyannal akire minden lány ráugrik de még így is megúsztad.

Erre lehetsz büszke mert besoroltad magad a felső pár ezer minőségű nő közé 👏👏👏👍✌

2017. máj. 24. 12:46
 22/45 Tiboo Martino ***** válasza:
16%

Ismerek nagyon csúnyának mondható lányt régről, most volt az esküvője, ~32 évesen. A srác jó kiállású normális gyerek, nem is csúnya és nagyon szereti!

A csajnak évekkel ezelőtt is voltak oyan exei akik kifejezetten jó képűek voltak, sőt.

Ő elfogadta magát, oyannak amiyen, mindig nevetgélős, vidám volt, bízott magában és nem a külseje alakította a személyiségét. Gondolom ebben is rejlett a kulcsa, hogy 22-23 kora felett már mindig volt párkapcsolata. Bár amúgy oyan fűvel-fával típusú volt fiatalon, neki tényleg nem számított a külső, lehet ez is szerepet játszott a sikereiben, hogy nem válogatott.

2017. máj. 24. 14:05
 23/45 anonim ***** válasza:
10%

Hogy lehet playboy egy nő?

És hány éves vagy?

2017. máj. 24. 15:29
 24/45 anonim ***** válasza:
17%
"Láttam már példát arra, amikor ki lett dobva a nő az előélete miatt, teljesen jogosan. Egy kiélt nő csak olyan férfinak kell, akinek mindegy már minden, csak ne gumiból legyen. 23/f" Hát öcsi, kérdezgesd anyukádat, nőrokonaidat erről, hogy egy nőnek mennyi férfimennyiség a járhat a nagy megmondó férfiember szabálykönyv szerint.
2017. máj. 24. 15:40
 25/45 A kérdező kommentje:

Playboy magazinban volt....

20 vagyok

2017. máj. 24. 16:15
 26/45 anonim ***** válasza:
51%

60% A nő szüzessége érték, stb. agyrém írogatója.

Te semmivel sem vagy különb, mint az ISIS nőket szexrabszolgaként tartó tagjai, csak szólok. 23 évesen itt pattogsz, hogy nagy általánosságban hogyan kéne viselkednie a nőknek, hogy te kegyet gyakorolhass felettük? Kinek hiszed magad?

Csak azért akarod te is, hogy szűz legyen a barátnőd, mert félsz, hogy nem teljesítesz jól az ágyban és hogy ne égj le...ez a nagy igazság.

Félreértés ne essék, én sem kedvelem az ösztönlény embereket, de bakker valamit úgy tálalni az emberiség másik feléről, mintha az valami nagy isteni igazság lenne, persze rád már a szabályok nem vonatkoznak, csak te hozhatsz szabályokat másokra...ész megáll.

2017. máj. 24. 16:30
 27/45 anonim ***** válasza:
37%

#23, #26, Elég unalmas már, hogy amikor kiír egy szűz lány egy kérdést, rögtön megjelennek azok a nők, akiken már átment egy fél város és elkezdenek belekötni, meg lenézni őt ezért. Ha egy nőnek az az önmegvalósítás, hogy összefekszik mindenkivel, akkor tegye, de fogadja el azt is, hogy nem minden férfinak fog kelleni így.

Itt nem csak rólam van szó, biztos vagyok benne, hogy a legtöbb férfinak számít egy nő előélete, ha tetszik egyeseknek, ha nem. Sőt, szerintem sok nő is úgy látja, hogy érték az, ha nem úgy él, mint egy ingyen prostituált.

Nekem például azért pozitív dolog a szüzesség, mert ez azt jelenti, hogy a lány nem választja szét a szexualitását a párkapcsolataitól, továbbá nem jön össze akárkivel.

2017. máj. 24. 16:58
 28/45 anonim ***** válasza:
Nagyon sok csúnya lányt láttam már párkapcsolatban.
2017. máj. 24. 17:36
 29/45 anonim ***** válasza:
38%
Vedd észre a rendes fiúkat is, ne csak a "fiatalos, nagymenő, playboy csajokat ujjra köré csavaró" arcokat. Akkor talán nem fogsz ilyen hülyeségeken gondolkodni.
2017. máj. 24. 18:02
 30/45 anonim ***** válasza:
26%
"#23, #26, Elég unalmas már, hogy amikor kiír egy szűz lány egy kérdést, rögtön megjelennek azok a nők, akiken már átment egy fél város és elkezdenek belekötni, meg lenézni őt ezért." Te meg kb. megragadtál az óvodás toporzékolás szintjén a többi hozzád hasonló, nőért síró majommal együtt. További jó nőgyűlöletet, de így nehezen fogsz találni barátnőt, kedves elméleti szakember. :)
2017. máj. 24. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!