A csúnya lányoknak soha nem lesz egy fiú, aki szereti őket?
Na na kedves 10 es
Ne akarjátok megmagyarázni hogy mi előny a fiúknak, itt mondjuk 9 en, hogy ha szűz vagy az a fiúk nagy részének leírhatatlan érzés.
Az olyan mint friss hóban menni elsőnek, vagy tiszta vízet inni egy patakból, v nem tudom
Én is tartom magam ehhez hogy majd nekem is első legyen de kikötésem vele szemben is.
Ez az alapja a jó házasságnak.
Szerintem nevetséges, egy normális pasi a képedbe is fog röhögni, ha közlöd vele, hogy reméled, hogy szűz, mert te csak ilyen fiúkkal kezdesz :D Meg hogy házasságig nem lesz semmi..
De mindegy, felőlem élj csak abban a tudatban, hogy mennyivel értékesebb is vagy más lányoknál, akiket már beszennyeztek :DDDDD
Kérdezőhöz:
Nemtudom hány éves vagy, de ha 15 körül, akkor pár éven belül találni fogsz egy 20+-os faszit, aki rád fog startolni mert 5 évvel idősebbként nem látja rajtad azokat a hibákat amiket a kortársaid. Csak a szubmisszív, aranyos lánykát látja majd benned. 1 éven belül te leszel a 10. akinél bepróbálkozik.
Te elolvadsz attól, hogy kedvel téged, szeretettnek érzed majd magad, és nem is fognak érdekelni igazán az ő vonásai. Büszke is leszel, hogy a te pasid sokkal érettebb mindenki másnál. Onnantól csak róla szól majd az életed és legalább egy több éves kapcsolat lesz belőle.
10,12 nek üzeni 11 h ffi!
Uh. nem kamu amit írtam
10-es. Ebből a hozzászólásodból már kapásból ki is derült, hogy miért nem vagy alkalmas komoly kapcsolatra.
Honnan a francból gondolod, hogy te nőként jobban tudod, hogy nekünk férfiaknak mi előny és mi hátrány? Ez az a tipikus női hozzáállás, amitől mi férfiak falra mászunk. Mert a nő majd biztos jobban tudja, hogy nekünk férfiaknak mi a jó... eszem megáll ezen a primitív gondolkodáson.
Elsőnek lenni egy lánynál a legnagyobb megtiszteltetés, a legnagyobb érték, amit egy nő csak adhat! Kit érdekel, hogy még nincs tapasztalata. Ezen van a hangsúly, hogy pont az adott férfi fogja bevezetni a szexualitásba! Hogy ő lesz a meghatározó pontja annak, hogy később milyen lesz a szexben! Na ENNÉL nagyobb ajándékot egy nő nem tud adni.
Tetszik vagy nem, kedves hölgyem, onnantól, hogy egy lány már elveszítette a szüzességét, már csak lefelé halad az értéke. A nő legfőbb értéke a fiatalsága és a tisztasága. Minél inkább veszít a vonzerejéből és minél több pasival fekszik le, minél többet használták, annál inkább csökken az értéke.
Erről meg minden nőnek le kéne szoknia, hogy kioktatja a férfiakat, és előírja nekik, hogy minek kéne előnynek lennie, és minek hátránynak! Nem ti döntitek el, hogy a férfiak számára mi az érték.
Majd azt MI tudjuk.
Igazából azért gondolom ezt, mert volt egy pasi, aki majdnem 20 évvel idősebb volt nálam és előttem egy playboy barátnője volt, szó szerint playboy volt a nő.
A pasi is elég helyes, nagyon fiatalos, olyan tipikus "nagymenő", elég sok csaj fut utána.
Aztán megismerkedtünk,beleszerettem, ő sokáig húzta a fejem, hogy nem tudja mi legyen,mert nagyon szimpi vagyok, de túl fiatal.
Végül csak barátok maradtunk...
Ezért érzem úgy,hogyha nem vagyok elég jó neki, akkor biztos másnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!