A csúnya lányoknak soha nem lesz egy fiú, aki szereti őket?
#31: Vitatkozhatnánk értelmesen is, de konkrétan egy darab érvet sem láttam általad leírva, csak személyeskedést és rágalmazást. Én úgy látom, hogy inkább téged zavar az, hogy különbséget teszek egy szűz lány és egy olyan lány közt, aki mondjuk lefeküdt 200 férfival. Szerintem ez nem jelent nőgyűlöletet, bármennyire is próbálsz mocskolni ezzel. Neked jogod van bárkivel bárhogy lefeküdni, mert szabad ember vagy, viszont nincs jogod elvárni azt, hogy mindenkinek ugyanaz legyen a véleménye, mint neked.
Tovább nem folytatom, mert ez a "vita" már nem a kérdéshez tartozik, csak te erőltetted ezt nagyon.
Na megérkeztek már a feministák...
Tetszik, vagy nem, a képlet az ösztöneinkben van, és az emberi - pontosabban a férfi - természet része. Ha a nő partnereinek száma növekszik, akkor az értéke csökken. Minél többen, minél többet használták, annál kevésbé kell komoly kapcsolatra. A nő szűzként a legértékesebb. Ez annyira cáfolhatatlan, mint a gravitáció létezése.
De tudod mit husom, ugrálj csak nyugodtan egyik f..zról a másikra!
Élvezd a szexuális szabadságodat, nyomogasd a Tindert, váltogasd hetente a pasijaidat. Meg se állj legalább 100 pasi alatt!
Aztán, amikor majd otthon fogsz ülni egyedül, magányosan, párkapcsolat és gyerek nélkül, akkor olvasd
vissza a hozzászólásokat. ;)
Mert az a nagy helyzet drága feminista szabadelvű nő, aki életcéljának érzi megvalósítania szexualitását, hogy mi férfiak sem vagyunk teljesen hülyék.
Ha éveken keresztül sok-sok srácnak odaadtad csak úgy magadat INGYEN, akkor szerinted egy férfi majd egy hervadó virágszálért hajlandó lesz nagyobb árat fizetni? Szerinted, ha már megb..ztak több tucatnyian mindenféle kapcsolat nélkül, akkor lesz olyan férfi, aki vállalja, hogy elköteleződik melletted?
Hát egy nagy büdös lóf..zt!
Akkor már csak egy öregedő tömegcikk leszel. Egy normális férfi számára max. annyira leszel jó, hogy megb...zon, és kész. Egy kiélt, szétk..t nő mellett elköteleződni? Időt, pénzt, energiát, érzelmeket fektetni bele? Egy olyan nőbe, akit már előtte szanaszét d..tak? Azt várhatod csillagom!
Most pedig, miután elolvastad ezt a hozzászólásomat, menj és b..zasd meg magad egy újabb csókával. Húzz bele, mert nemsokára már a kutyának sem fogsz kelleni. ;)
(Akkor majd elgondolkozol két sírás között, hogy mégse kellett volna mindenkinek széttenni a lábadat, akkor talán egy férfi elegendő értéket látott volna benned, hogy elkötelezze magát melletted.)
#34: Ez mind szép és jó, de az a helyzet, hogy senkinek nincs a homlokára írva a szexuális előélete, úgyhogy ránézésre nem olyan egyszerű eldönteni, hogy ki mekkora izé volt vadabb éveiben.
Jópár csajt ismerek, akik fütyiről fütyire szálltak régebben, ma meg normális, átlagos családanyák. És nem valószínű, hogy a férjeik tudnának bármit is, legalábbis nagyon meg lennék lepve.
Szerintem is érték, ha valaki nem k..váskodott fiatalkorában, de hogy a k..váskodás automatikusan megbosszulná magát, az egy óriási tévedés, és csak te szeretnéd, hogy így legyen.
35-ös.
Sajnos igazad van abban, hogy annak kiderítése, hogy a nőnek előtted hány pasija volt, nem egyszerű feladat. A női természetnek sosem volt része a nyíltság.
Viszont vannak ki nem mondott jelek is, amiből következtetni lehet az előéletére.
Ha például az illető nőnek
- a barátnői között jelentős arányban van jelen a r...ncos típus, akik havonta cserélik a pasijaikat,
- ha azok az exei, akikről tudsz, mind menő alfahímek,
- ha a kapcsolatai korábban, rövidek voltak,
- ha volt már egyéjszakás kalandja,
- ha a kérdésedre, hogy hány pasija volt már, nem ad rögtön egyenes választ
- ha túl könnyen belement a szexbe veled
akkor már azért kezdj el gyanakodni, hogy nem éppen komoly kapcsolatnak való alapanyagba botlottál.
Akikről meg te beszélsz férfiak, hogy "nem is tudják, hogy hány pasija volt már előtte az asszonyuknak", igazából úgy gondolom, hogy valójában tudják. Még ha nem is vallják be maguknak, de valahol érzik, hogy bizony az ő kis kedvesüket már sokan használták. Csak valószínűleg nincsenek olyan pozícióban, hogy válogassanak a nők közül és szakítsanak. Inkább jó lesz a szanaszéjjel használt nő, mint a semmi.
A kérdező számára pedig a VÁLASZ:
Tartogasd magad, legyen minél kevesebb pasi a múltadban, hogy megtartsd az értékedet.
Hozd ki a külsődből a legtöbbet, amit lehet.
Ne add magad könnyen.
Éreztesd a férfival, hogy 100%-ig hűséges vagy, és a te szerelmed egyedi termék, amivel nem büszkélkedhet akárki.
Járj társaságba, élj gazdag szociális életet és ne a TOP férfiak közül válassz, akiket úgyse kaphatsz meg hosszútávra.
Nem tudom,én úgy vagyok vele,hpgy nem érem be a rosszabbal.
Nem vagy egy barbie baba, annyira rossz sem. Olyan átlagos.
Eddig egy pasim volt összesen, aki NAGYON helyes volt. Ezek mellett okos,udvarias ,megértő.
Most alakul megint valami egy sráccal, aki szintén nagyon helyes,a belső is helyén van.
Személy szerint én inkább várok a ninőséhre és nem elégszem meg a kevesebbel.
Inkább kevesebb ,de minőségi,mint több ,de nekem nem megfelelő.
Inkább sokat foglalkozom magammal,megpróbálom magamból kihozni a maximumot minden téren.
Ha te is így teszel, nyugi, helyes pasid is lehet.;)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!