Hiperérzékenyként hogy boldogulhatok az életben? 20F
Amit tudnod kell előre is, hogy minden megoldás kulcsa már MOST is benned van. Az életed a mentalitásod megnyilvánulása. Amit vagy olyanra alkotsz ami neked tetszik, vagy olyanra ahogy befolyásoltak, ahogy normálisnak látod, mindenképp te alkotod, és mindenképp csak te tudod megváltoztatni.
Szerintem több okból is lehet ennyire érzékeny valaki. Egyrészről szerintem a szeretet amit saját magunkban vágyunk érezni, az nem a kapni vágyás(ez maximum az egonak), hanem az adni vágyás. Így teljesen érthető, hogy mivel űrt érzel magadban az párosul azzal, hogy nagyon tudsz szeretni. Mert nagyon vágyol rá hogy szeress. De szeretni sok mindent lehet, és ilyenkor jön a pozitív gondolkodás ereje. Szeretheted az apró dolgokat is az életedben, amik most megvannak(még ha küzd is ez ellen az egod, mert fog, nem elég 1 napig csinálni, ha folyamatosan csinálod, akkor lesz hatása, mert ilyenkor küzd az egod, hogy ott tartson, és azt játssza benned újra, hogy mi az ami még kellene, hogy boldog legyél stb stb., akármit is érjél el, azt fogja újrajátszani benned, hogy most még nem lehetsz boldog, csak ha barátnőd lesz, meg ez meg az lesz stb stb..). Mit tudom én egészséges ember vagy, ezt is szeretheted, amik történnek veled azokat is, csak maximum át kell kreálni őket pozitívvá(mert minden történés csak nézőpont kérdése, hogy jó-e vagy rossz). Ezekkel adsz magadnak, és a mentalitásod is pozitív lesz. És ha sokat adtál már magadnak képesnek fogod érezni magad arra is, hogy másoknak adjál, de ekkorra már te alapból boldog leszel.:)
Én szurkolok, meg tudod csinálni!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!