Miért félek az egyedülléttől?
Figyelt kérdés
Barátommal élek együtt Ausztriában. Napközbe ha én nem dolgozok ő meg igen, akkor elvagyok de most 1 hetet otthon lesz én meg halál egyedül senkihez se lesz szólnom. Munkahelyemen is egyedül dolgozom. Normális hogy félek az egyedülléttől?
22N
2017. márc. 18. 05:04
1/4 anonim válasza:
teljesen normális. evolúciós örökségünk, hogy tudjuk, csak társakkal vagyunk képesek túlélni.
2/4 anonim válasza:
Az egyedülléttől nem normális. A magánytól igen.
3/4 anonim válasza:
utolsó még nem élt külföldön. én igen, és egyedül. volt, hogy hónapokig nem szólaltam meg magyarul, max. ha otthonra skypeoltam. csak felszínes barátságaim voltak.
Hát ki lehet benne készülni, igen.
4/4 anonim válasza:
Nekem se családom, se barátaim, ha lemegyek a boltba, akkor szólalok csak meg. Nem tudnék senkivel skype-olni vagy csak beszélgetni.
Eddig is egyedül voltam. Egyedül lenni nem gáz, sőt kellemes. De magányosnak lenni... mikor 1 hét után sem jön senki... mikor senkinek nincs szüksége rád, na az kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!