Szüleim elutaznak 5 napra félek egyedülléttől, mit tegyek?
Tudom kicsit hülyén hangzik mert már 19 éves vagyok. Nem is olyan értelembe félek , hogy félek a sötétbe stb.
Csak maga a tudattól, hogy egyedül vagyok itthon máskor azért ki megyek velük beszélgetni, tvzni meg ilyesmik.
Volt már többször ilyen de akkor csak 1-2 nap volt áthívtam haverokat aztán elvoltunk. Most is tervezem, hogy egyik nap áthívok haverokat, meg egy másik nap elmegyek valahova de még így is marad 3 nap 5 napon át meg azért nem szeretnék folyamat bulizni.
Plusz bennem van ilyenkor mindig egy kis félelem, hogy valami történik velem betegség stb. és hiányzik így a biztonság érzetem..
Főleg, hogy most nem is a közelbe utaznak hanem messzire szóval nincs az , hogy egy telefon aztán itthon vannak.
Valami tanács?
hívj át barátokat,szórakozzatok a házban,de ne verjetek szét semmit :D!!
vagy te is alhatnál másoknál,esetleg elmehetnétek kirándulni vagy vonatozzatok át egy másik városba,nézzetek szét..ilyenek.
Itt egy korábbi hozzászóló azt gondolta, hogy lány vagy, én viszont a haverok szóból azt hogy srác.
Ha férfi vagy akkor ehhez kreténnek kell lenni! Itt a nyár, szervezhetnél bulikat, hordhatnád fel a csajokat, te meg szomorkodsz? : )
Próbáld meg lekötni magad. Én is ilyen vagyok, nem szeretek egyedül lenni. Ilyenkor vagy letöltök filmeket, vagy kezdj el sorozatot nézni, Dr. House, Dr. Csont, Mentalista. Én ezeket nézem és ha elkezdem, nem tudom abbahagyni szóval eléggé leköt. :) Vagy filmet nézek, vagy elmegyek sétálni, találkozom a barátaimmal. vagy főzz, süss valamit, az is jó megoldás és leköt, mellette tanulsz is. Menj el plázába nézz szét, vagy tölts le valami játékot. Én nem vagyok ilyen nagyon kimozdulós típus, ezért is írtam ilyen számítógéppel kapcsolatos dolgokat. A sorozat tényleg szuper, mert nem bírod abbahagyni. :)
Nyugi, nincs mitől félned, erre már én is rájöttem. :)
Sok sikert és kitartás!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!