Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mindenki eltűnik az életemből!...

Mindenki eltűnik az életemből! Miért?

Figyelt kérdés
Mindegyik barátnőt, barátot elveszítettem (külföldön vannak, nem beszélünk, nagyon ritkán találkozunk) sőt volt olyan, aki teljesen fel is szívódott. A kezdődő párkapcsolatokból soha nem lesz semmi! Épülnek lefelé a kapcsolataim. Ez valami átok?
2017. febr. 5. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos idővel ez általános jelenség. Ez elköltözik, az megházasodik (ami mellett persze egy barátság már nem fér bele neki), amaz meg csak a munkájának él... sokról meg kiderül, hogy csak érdekbarát volt...

Új kapcsolatok meg nehezebben/lassabban alakulnak ki, mint ahogy a régiek kikopnak.

2017. febr. 5. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is így jartam azzal a különbséggel hogy nekem alig volt valakim. Mindig csak rövidtávú barátaim voltak. Valahogy nem tudom megtartani őket.

De most a saját testvérem és rokonaim is elvesztek átvitt értelemben. Mindenki gyereket szül, nevel, bekorlátozódik, dolgozik, nem ér rá, külföldön van stb.

Nekem csak a párom van egyedül. Hiányzik egy barátnő, de a netes próbálkozásaim is kudarcba fulladnak sorra. Azok viszont 100%ig az én hibámból, mert nem ápolom őket, mivel nagyon mesterséges a szituáció és nem tudok miről beszélgetni velük, nyavalyogni pedig nem akarok.

2017. febr. 6. 07:34
 3/6 anonim válasza:

Ismerős helyzet :)

A barátnőim elmentek másik suliba annó 200éve , mi elköltöztünk, és szépen lassan eltűntek az életemből. Nekik is más lett az életük és nekem is. Ez arra jó volt, h kiderült mi nem is voltunk olyan jó barátok mint gondoltam... Másrészt én meg kicsit különc vagyok értem ezt úgy h fiúsabb vagyok az átlagnál. Hamarabb elbeszélgetek egy sráccal a motorokról vagy a fociról mint egy korombeli lánnyal a sminkekről. Nem tudok azonosulni a mai lányokkal így igazán barátnőm sincs x'D a fiúk sokkal megbízhatóbbak és jobban lehet rájuk számítani azt vettem észre, de hiába tiszták a szándékaim előttük(csak barátság) előbb utóbb többet akarnak(van párom úgy h esélytelenek...) és mikor kapcsolnak h "friendzone-ba kerültek" eltűnnek ők is... :'D

2017. febr. 6. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Velem is úgy van,mint a 2.-al.

Sosem voltak annyira tartós barátságaim, de így gimi után meg teljesen vége volt mindennek, senkivel nem tartom a kapcsolatot onnan.

Persze vannak éppen aktuális lányok az egyetemen,munkahelyen akikkel jóban vagyunk.De ha már nem találkoznánk napi szinten,akkor tudom,hogy nem is beszélnénk. Szóval ez sem olyan life time barátság

Neten is próbáltam én is barátnőket szerezni,de olyan izzadtságszagú volt a dolog, nem volt az igazi, nem is találkoztunk végül egyik lánnyal sem.

2017. febr. 6. 13:41
 5/6 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek az életében van ilyen időszak, amikor a barátok elköltöznek, elmennek egyetemre vagy családot alapítanak. Előfordul sajnos halál is. De aki tényleg igaz barát, az nem lép ki egy szó nélkül az ember életéből, na meg manapság mindenki a telefonján lóg, de ha annyi idejük sincs hogy a gyerek/kapcsolat/munka/sport (legyen bármilyen indok) mellett napi pár percet beszéljenek a barátaikkal, annak ne is legyenek barátai, illetve ne csodálkozzon az ilyen ha egy idő után nem keresi senki. Pár percet mindig rá lehet szánni a másikra ha tényleg fontos, meg a találkozásra is lehet néha alkalmat keríteni. Ha meg olyan személy aki régóta az életed része volt és kötődtél hozzá valamilyen szinten pl. Osztálytárs, munkatárs,edző stb… de ő másfelé vette az irányt, azt el kell fogadni és fel kell dolgozni, a változás bármikor megtörténhet amit meg kell tanulni kezelni. Nem feltétlen hibás az ember ha eltűnik pár ember az életéből. Inkább legyen kevesebb de megbízható barát, mint sok kamu/ érdekbarát.
2022. máj. 28. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:
azoknak az életéből tűnnek el az emberek akik nárcisztikus személyiségzavarban szenvednek. Nekem is volt egy barátnőm, nme bírtam a szóbeli aranypapirba csomagolt bántalmazásait. Az ő életéből is rendre eltűntek az emberek. Mikor még nem tudtam, h "milyen" is lesz a barátság, vagyis a barátság elején engem küldött mindig másokhoz, h van egy csaj, eltűnt, nemtudom mi van vele, nem veszi fel nekem a telefont, nem válaszol emailen, stb....szóval engem kért meg mindig, h telefonáljak ennek meg annak meg keressem fel meg ezt meg azt és adjak át egy üzenetet h ő érdeklődik és nem érti miért tűnt el.Na, pár évig bírtam nagy nehezen vele barátkozni, többször én is leléptem mert kibírhatatlan, most 5 éve h el vagyok tűnve, és többször is próbált már embereket küldeni rám, meg hivogatott ismeretlen számokról, nme szólt bele meg ilyenek. Még az anyját is rámúszított,a h könyörögjön már nekem h keressem már. Majdnem belehalt. DE mindig talál általában egy gyengébbet, akinek a vérét szívhatja. Rémes emberek , csak tönkreteszik a másikat miközben a másik embert felhasználva emelik fel magukat
2023. aug. 23. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!