Szegeden vagyok egyetemista és egyszerűen nem tudok kimozdulni, az osztálytársak semerre nem mennek, mindenki megvan a maga kis világába. Van így más is?
Egyszerűen amilyennek gondoltam az egyetemi életet, egyáltalán nem jött be.Nem mintha én nagy partiarc lennék, de az egyetemi évfolyamban egyszerűen nem alakult ki semmi összetartás. Más is van ezzel így?
21F
Milyen szakra jársz, hanyadéves vagy? Nincsenek olyan óráid, amin más szakosokkal is együtt vagy?
Nekem az első év borzalmas volt, az összes csoporttársam elvolt magában, ha volt egy óra szünetünk, rögtön mindenki hazament. Aztán másodévben szerveztünk egy csoportbulit és az megtörte a jeget. Egyetem végére nagyon összekovácsolódtunk, még közös nyaralást is szerveztünk.
kérdező, ha gondolod velem felveheted a kapcsolatot facen :)
nekem is sokszor az a "bajom" hogy mennék valamerre, de senkinek nincs kedve/pénze/ideje, pasizik csajozik stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!