Már nagyon rosszul érzem magam. Konkrétan fáj a szívem, még sírni tudnék, mert hianyolom hogy nincs vele senki és egyedül vagyok. Mindenki smarol még setal kézenfogva, én még egyedül vagyok. Valami tipp hogy ne érezzem magam rosszul? :/
"Mindenki smarol még setal kézenfogva, én még egyedül vagyok"
És? Ez az életed legnagyobb problémája 14 évesen? Ember, van aki vak, halálos beteg, nincs keze vagy lába neked meg ez a fő problémád. Elhiszem 14 évesen jó hisztizni, de kapd össze magad és próbálj meg egy kis felnőttes gondolkodást magadba szedni.
Nyugi, még va regeteg időd pasizni, én 16 vagyok és nekem sincs. Egyikünk sem késett le semmiről, úgyhogy csak nyugalom :) Fő a pozitivitás. Ha ez segít, nézz meg egy romantikus tinifilmet, utána úszol kicsit a rózsaszín felhőkben és mindjárt jobb kedved lesz. Persze van, akinek ez nem jön be, te tudod.
De egy a lényeg, ezen ne szomorkodj, mert felesleges, mint napsütésbe esőkabát.
Megértem hogy mindekinek kell egy társ de az esetek többségében kb úgy a 99%-ban akinek 14 évesen párja van az nem fog sokáig tartani. Ehez még elég éretlen egy ilyen idős gyerek.
Olyan elfoglaltságot kell keresni amiben jól érzed magad és örömöd leled akár egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!