Hogyan költözzek egyedül messze vidékről Budapestre ( +teljes kétségbeeség)?
A leírásból lerí, h magányos vagy és elkeseredett, mivel a kérdéshez egyáltalán nem passzoló dolgokat is leírtál, mondhatni az egész élettörténetedet. De megértem.
Jó lenne először is munkahelyet szerezned, szerintem ha sikertelen interjúk vannak a hátad mögött, akkor kicsit tedd lejjebb a "lécet" és fogadj el egy kicsit alacsonyabb pozíciót (utána válthatsz, de most az a célod, h elköltözz). Keress lakást, kezdetnek jó lehet olyan is, ahová lakótársat keresnek (kevesebb költség, + ha új vagy a városban, jól jön az ismertség és tippek tőlük), aztán csomagolj be otthon és mész.
Ezt nem csak a a levegőbe mondom, hanem ezt én már 19 évesen egyszer végigcsináltam és most fogom másodszor (bár engem a szüleim nem kiraktak, hanem én akartam már saját lábra állni). Még azt megjegyezném kérdező, h HIGGY és BÍZZ MAGADBAN, mert egyedül is képes vagy megállni a saját lábadon, nem kell belemenned egy ramaty kapcsolatba csak mert úgy érzed, h egyedül nem bírnád. "Muszáj" kapcsolatot ne válassz, csak ha úgy érzed, h szerelmes vagy. Sok sikert!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Privátba is sokan írtatok, és külön köszönöm, aki azt írta, jó kukázást Bp-n, meg kiállhatok a sarokra bármikor, mert ő segített volna, de nem írtam vissza...nem írtam vissza, mivel a kérdés feltevése óta nem jutottam internetközelbe!!!! De már nem is fogok..köszönöm mindenkinek, de privátba inkább nem írok senkinek, ebből kiindulva.
Akit tényleg érdekel, annak elmondom, hogy felvettem a kapcsolatot egy szervezettel, akik segíteni fognak, ha tudnak, nekem már az is jó, hogy meghallgatnak ott. És van Bp-n is emberük, akihez fordulhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!