Te miért vagy egyedül? Kort is írjatok.
- nem vagyok alkalmas párkapcsolatra (vagy én unom meg őt vagy ő engem)
- nem jön be senki akit látok vagy ismerek (pedig naponta metrózom)
- de talán egyvalaki bejönne, de mégse akarok kezdeményezni, mert úgyis szakítás és fájdalom lesz a vége az első pont miatt.
- nincs is túl nagy kedvem az egészhez, inkább olvasok vagy tanulok
- mert jól érzem magam egyedül.
- mert nem találok olyat, akivel jobban érezném magam, mint egyedül.
28F
Eddig két kapcsolatom volt, mindegyiknél azt éreztem a végén (1-2 év után), hogy már nagyon idegesít a másik ember. Ahelyett, hogy elfogadtam volna a rossz tulajdonságait, egyre jobban zavartak. Hiába voltak összességében jó emberek, egy csomó pozitívummal, én a végén már csak a negatívat láttam bennük.
Nem tudom, hogy a későbbi kapcsolataimban ez hogyan alakul, de már félek belevágni, félek hogy egyszerűen olyan a személyiségem, hogy nem fogadom el a hibákat és csak a tökéletes kell. :( Miközben tudom, hogy én magam is nagyon messze állok a tökéletestől, rengeteg hibám van.
Azért remélem, hogy csak azért alakult így az előző két kapcsolatom, mert nem a megfelelő emberekkel kerültem össze. Remélem, ha megtalálom a hozzám illő párt, a hibáival együtt el tudom őt fogadni.
Szóval én igazából nem akarok egyedül maradni, csak most így alakult.
24/L
- A korosztályomban, környezetemben nem találok értelmesebb embert, akit szívesen megismernék (középiskola)
- Akivel szimpatizálok, nem merem megszólítani, azon görcsölök, hogy mit mondhatok rosszul, valamivel megbánthatom, eltaszíthatom magamtól (előbb beszélek, aztán gondolkozom)
- Borzasztóan válogatós vagyok emberek terén
- Egyedül is jól el tudok lenni, nem szorulok társaságra
6 éve nincs egyetlen barátom/haverom sem, a régebbiek mind csak kapaszkodók voltak, vagy lefelé húztak.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!