Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minden, és mindenki eltűnt az...

Minden, és mindenki eltűnt az életemből a sport miatt. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pontosan az a helyzet, hogy 2 éve sportolok, de semmire nincs időm mellette. Napi kb másfél órát edzek, ez nem is olyan sok, csakhogy alapból a suli 3ig tart, utána kell egy kis pihi, elkezdem az edzést, és már este van, kimerültem, nincs kedvem tanulni, nincs időm az emberekre. Már szinte függő vagyok, nem bírom abbahagyni, és a legrosszabb az, hogy nem látszik rajtam, mert nem táplálkozok megfelelően. Abbahagyni is félek, meg tovább csinálni is. A személyiségem miatt szinte lehetetlennek tartom, hogy össze tudjak egyeztetni ennyi mindent, rengeteget kell tanulni, arra sincs energiám, meg kedvem. Ha kihagyom az edzést, akkor lelkiismeret furdalásom van. Nem bírok úgy lefeküdni.

2013. ápr. 14. 12:31
 1/3 dirtboy ***** válasza:

mérlegelni kell a dolgokat,megér e ennyit neked a sport vagy hogy ez a sport megér e neked ennyit vagy váltani kéne másikra ami mellet időd is van.

én úgy gondolom hogy egy hobbistának nagyon fontos az hogy szeresse is amit csinál,ne csak mint egy gép csinálja megszokásból.

ha már nem élvezed több nyűggel jár mint boldogsággal akkor abba kell hagyni és váltani.

2013. ápr. 14. 12:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem érzem nyűgnek, hanem már szinte csak az edzéshez van kedvem, közben meg azt is érzem, hogy MUSZÁJ.
2013. ápr. 14. 12:47
 3/3 zoli9411 ***** válasza:

Írj egy olyan edzéstervet, amivel hetente csak 3 napot edzel. A teljesítményedből nem fogsz veszíteni, viszont lesz időd az emberekre és a tanulásra.

Péntek vagy szombat este pedig alap, hogy a haverokkal vagy, még ha előtte edzel is! ;)

2013. ápr. 14. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!