Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Munkaerőhiányra orvosság: "A...

Munkaerőhiányra orvosság: "A tollas veréb nem lázad" közmondás? Miért nem ezt követik a munkáltatók?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt hallom: munkaerőhiány. A csapból is ez jön. Mindenki elhúz új ember nem jön már biodroid melóra is lasszóval fogdossák a melósokat.

És van egy közmondás: A tollas veréb nem lázad.

Vajon ez nem jut a tisztelt munkáltatók eszébe?

Tán normális fizut kéne adni és akkor nem húzna el mindenki és lenne melós.

Vagy ez nem jó tanács? Akkor kevesebb pénz bélelné a tulajok főnökök zsebét és az úgy már nem jó?

2017. jan. 28. 15:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

De jó nektek!

Én még sosem voltam főnök, mindig hulladék fizetést kaptam, munkámat szorgalommal végeztem, naponta bejártam nem lógtam, és párszor ki is rúgtak mint legutóbb.

Kellemes ökörködést nektek.

2017. jan. 29. 14:00
 22/36 A kérdező kommentje:

" mindig hulladék fizetést kaptam, munkámat szorgalommal végeztem"

Aki hulladék pénzért lojális és munkáját szorgalommal végzi egy rabló cégnél az egy barom.

El kell menni oda ahol megéri lojálisnak lenni.

Szar pénzért csikák dolgozzanak.

Az emberek többsége magát teszi azzá.

2017. jan. 29. 14:58
 23/36 A kérdező kommentje:

"Szóval azért összetett problémáról van szó."

Ez nem összetett probléma hanem a világ legegyszerűbb dolga. Az illető egy csókos ennyi és mindent elnéznek neki.

2017. jan. 29. 15:00
 24/36 anonim ***** válasza:

Igen legutóbb kirúgtak, de előtte 2X én adtam be a papírokat, egyik cég 90 nettót fizetett, a következő minimálbért, 82.000-et, beadtam a papírokat azt következő hely jött. Leléptem, azt email-ben elküldtem a felmondást, mentem a papírokért amint kész lettek, cég lezárva.

Igen kicsit barom voltam, arra vártam emelnek a fizun és normális lesz a hangnem, viselkedés, de nem lett és elfogyott a türelmem. Séta kifele lett a vége meg papírozás.

2017. jan. 29. 17:15
 25/36 anonim ***** válasza:
Csak az ember először kivár, hátha észhez térnek, a lökött banda, de még hülyébbek lettek, gondolok arra a 2 cégre ahonnan elmentem.
2017. jan. 29. 17:16
 26/36 anonim ***** válasza:

"Ez nem összetett probléma hanem a világ legegyszerűbb dolga. Az illető egy csókos ennyi és mindent elnéznek neki."

Nem csókos,mivel mikor emberhiány volt,én szóltam neki egy ismerősömön keresztül,hogy jöjjön.De sem az ismerősömnek,sem neki nem volt köze senkihez.Én nem is ismertem a tagot eleinte,melóhelyen találkoztam vele először+egy ugyanolyan alkalmazott vagyok.Rendesen jött állásinterjúra.

Csak mikor kiderült pár hét után,hogy milyen,pont én voltam az egyik melós,aki szólt a főnöknek,hogy rúgják ki,vagy rázzák meg,de nagyon,mert iszonyat s..ggfej.

A főnök többünk előtt adott neki szóbeli fegyelmit,de ez semmit nem ért,kirúgni meg nem rúgták ki,mondván,hogy nehéz embert találni.

2017. jan. 29. 17:57
 27/36 A kérdező kommentje:

"Csak az ember először kivár, hátha észhez térnek"

Miért gondolod hogy nettó 80-as indítás után odalépnek hozzád hogy te józsikám adnánk már neked nettó 200-at mi lenne he?

Hát ami szar pénzt fizet már az elején ráadásul nagyon szart és ennek megfelelően a munka is olyan lehet amilyen ott nincs mire várni.

2017. jan. 29. 18:47
 28/36 anonim ***** válasza:

Már ne haragudjál miért ne térnének észhez???

Egyébként magamról annyit hogy diplomás vagyok, képes vagyok a precíz munkára, akkor miről beszélünk??

Leül az ügyvezető meg a tulaj azt átbeszélik a dolgot, és én konkrét cégről beszélek ahol átbeszélhették volna, helyette inkább ökörködtek. Mi a cég ahol dolgoztam egy nagy szerződést kapott az EON-tól, ezek meg elökörködték b@@szod!!! Most a tulaj szarvasmarha telepet üzemeltet, megírom neki email-ben hogy etesd a malacot öreg!!!

Sajnálom őket, meg is érdemlik, kretén banda. Ja az ügyvezető meg szerintem diliházban van a kettyós hülyéje, lett volna csöpp esze, nem ökörködött volna.

2017. jan. 29. 19:11
 29/36 A kérdező kommentje:

"y diplomás vagyok"

Miként a közmunkások kb 15%-a is az. Aztán a nyolc elemis alkeszekkel fogatlan dakotákkal együtt gereblyéznek. Errőle ennyit. Diplomás? De milyen diplomás? Van nem is kevés diploma ami wc papír.

de ne, ne is válaszolj. Tudom oxfordon végzett atomfizikus vagy. MI más.

2017. jan. 29. 20:05
 30/36 anonim ***** válasza:

katonai mérnök te idióta. anyád is ezt végezte nem?

Óbudai Egyetem. Katonai.

2017. jan. 29. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!