Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magamba forduló személyiség...

Magamba forduló személyiség vagyok. Miért lehet az hogy emberek gyilkolásáról ábrándozok? Meg öngyilkosságról?

Figyelt kérdés

Nem igen volt még komoly kapcsolatom, de még olyanok is csak ritkásan amiket könnyednek lehetne nevezni. Igazi barátságból talán ha kettő előfordult az életemben, na de ez nem is lényeges. Hányok a saját generációmtól, gondolom nem kell részletezni miért. El vannak szállva maguktól, övék a világ, azoké akik SEMMIÉRT SEMMIT nem tesznek, de nem ez a kérdés lényege. Azért írtam ebbe a kategóriába mert így értem ahhoz kapcsolódik hogy elhúzódom a kapcsolatoktól.

Tehát: Többször elképzeltem már azt, ahogy én magam fekszem vonat alá, leugrok egy épület tetejéről, meghalok tüdőrákban, vagy hasonlók. Esetleg lefejeznek, kiszedik a szerveimet, stb. Az emberek gyilkolását nem kell megmagyaráznom, de azt hozzáteszem hogy leginkább vágóhídhoz hasonlítanak a képek amik olyankor beúsznak elém. Tehát brutalitással vinném véghez mindezt.

17/F

2017. jan. 24. 18:55
1 2
 11/14 gömbicica ***** válasza:

Persze, sokat nevetek időnként, de ez nem megy így tovább. Rettenetesen el vagyok keseredve.

ne keseredj el!!! fő a vidámság. Nagyon sok macis alkatu boldog ember él a világban :) hidd el!!!

SEMMIFÉLE KAPCSOLATOM NEM VOLT MÉG! SEMMI. "

és akkor mifranc van???? mit érdekel Téged, hogy más 14-15 évesen már keresztbe-kasul ke.élte a fél világot, éretlen buta aggyal, mindezt csak azért, mert más is igy teszi.

ÉN sem éltem gyerekkoromban luxusban. A konyhánkban jégvirág volt az ablakon. Anyám egyedül nevelt, két szoknyája volt egyik száradt éppen, másik rajta volt. Leérettségiztem, szakmám lett, vállalkozók lettünk, családom van. Nem késtél le semmiről se az ég világon.

Az, hogy igy-ugy neveznek, ez legyen a hülye emberek problémája. HA egyszer magukkal sincsenek kibékülve, baxtatják akit éppen lehet.

NÉzz rájuk megvető tekintettel!!! és mutasd meg, hogy egy mackó is lehet imádni való, kedves, okos.

ne edd magad a diétán. 2 m magas vagy. hogy néznél ki 80-90 kilósan??? Lehet tulsulyod van, de ehhez csak 17 éves vagy. lehet egy év alatt ugy lepasszolsz, győzzél csodálkozni.

Nem mellesleg esetleg valami orvos (pl. iskolaorvos) -persze ha ténylegesen beteges a sulyod- nem tanácsolt mondjuk valamilyen vizsgálatot????

ha esetleg keveset eszel, mozogsz, mégsem tudsz lefogyni, akkor keresni kell az okát.

öngyilkosságra gondolni pedig a világ legnagyobb butasága.

2017. jan. 24. 19:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Lecsitultam egy időre neked hála, utolsó. A kérdést törlöm, nem nézem tovább, ne írjatok hiába. Köszöntem mindenkinek.
2017. jan. 24. 20:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak kicsapongó, akaratlan gondolatai. Csak lehet, hogy más témában.
2017. jan. 24. 21:17
 14/14 anonim válasza:
2017. jan. 25. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!