Miért nem tudok lányokkal kialakítani kapcsolatot?
# 1
Anyádnak bejönnek a szép verdák? Nem? Na látod!
Nincsen veled baj, én is féltem a lányoktól, ez természetes. Kezdd az ismerkedést félénkebb lányokkal.
2# pedig mennyi ilyent látok. Sajnos.
A 20-as éveimben én is tapasztaltam, hogy csak úgy simán kocsi nélkül néha néha elkapok egy normális kapcsolatot.
Amikor meg Volt egy drágának kinéző (egyébként ócsó) cabriom, a utcán vigyorogtak már messziről, úgy hoyg azt Sem látták hogy esetleg Quasimodo vezet...:)
Akkor meg az lehet a gond hogy te magad is félénk lehetsz,és zavarban vagy.
Nekem is voltak hasonló gondjaim. De elárulok valamit, a félénk lányokkal még nehezebb dolga van az embernek.
Legalábbis nekem sokszor Volt, hogy azt hittem, hogy egy félénkebbnek tűnő csajt nézegettem, de teljesen bezárkózott, nekem az jött le hogy menjek a francba.
Hetekkel később egy buliban, már volt bennem pár tequilla, és szembejött, és nevetve, hangosan üdvözöltem. Itt ő is megnyílt, majd kiderült, hogy a kis bezárkózott világában már jóval korábban, amikor még oda Sem akart nézni, titokban meg azt leste hogy ráköszönök-e vagy nem.
alán az lehet jótanács, hogy ne görcsölj rá, ha valakihez odamész. Nekem mindig akkor jöttek össze így dolgok, ha kb. bevettem a lesz.romtablettát, és igazából fel Sem akartam szedni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!