Hogyan tudnék bensőséges kapcsolatot kialakítani valakivel?
Mostanában nagyon gyötör a magány és a depresszió. Vannak napok,amikor egyszerűen nem tudok megmozdulni, máskor pedig túlterhelem magam.
Barátnőm nincs, barátaimmal és szüleimmel pedig nem tudok beszélni az érzéseimről. Szándékosan nem azt írtam a kérdésben, hogy "hogyan tudok barátnőt szerezni", mert egyrészt erre van kismillió kérdés,másrészt erre mindig jönnek a számomra semmit mondó válaszok, hogy "Önbizalom kell!" meg "Ki kell lépni a komfort zónából!" meg "Többet kell mosolyogni, nyitottabbnak lenni!"...stb.
Félreértés ne essék, nem kell privátot írni vagy olyan válaszokat írni, hogy "nekem írhatsz", mert nem arra vágyom, hogy hirtelen írjak 20 sort egy idegen embernek, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan tud az ember segíteni magán ilyenkor, ha nem akar óránként 10000Ft-ért konzultálni egy szakemberrel.
Szia! Hogy élsz?
Sport?
Egyébként, ha nem akarsz lelkizni, akkor csak röviden:
-turbózd fel a szervezet raktárait, és legyen meg a napi vitamin is, sokat számít, ha érdekel, ovlass utána a témában. Depresszió és vitaminok.
-Próbálj valami olyat ki, amivel lecsapolhatod a felesleges gondolataidat. Reggeli írásmeditáció (by J. Cameron), jóga bizonyos fajtái, típusai, meditáció, vezetett meditációk - sok videós is van.
Úgy vélem a testmozgás elengedhetetlen.
Ha meg állatbarát vagy, javasolok egy kutyát. Az amúgy is mindenre megoldás. Ez az én szubjektív tapasztalatom.
Ez elvisz séltálni, és máris annyi gondot okoz, hogy nem leszel magányos. Depis meg pláne nem. Azért ne harci kutyát szerezz be, hogy főjjön a fejed külön még amiatt is.
En is ilyesmiben vagyok benne egy jo ideje (depi, szorongas, rosszkedv). Altalaban hullamzo, van mikor aktiv vagyok van mikor nagyon faradt (lelkileg, szellemileg, testileg).
Igazabol tortent veled valami ami miatt ilyen vagy? Akarmi: bantalmazas, eletmod valtas, halal eset....
Johetnék sablonos valaszokkal, de pont, hogy ilyenkor szemelyre szabott dukal mindenkinek. Ezert elmondom en mivel probalkozom, ha megengeded: nyitok masok fele, biciklizem, sok folyadekot iszom, eszem mindenfele vitaminokat (elegge gyenge az immunrendszerem), keresem onmagam; probalom fejlesztem magam minden teren:)
Maganyos vagyok en is, de ertekelem az egyedul letet is. Ha alapjaraton nem vagy tarsasagi ember akkor nagy erofeszites, kitartas es ido kell.
Én miért nem ismerek hozzátok hasonló embereket? :(
23f
A pszichés betegségek alapvető oka, az agy bizonyos területein fellépő oxigénhiány. Ilyenkor képtelen helyesen feldolgozni a beérkező információ áradatot. A révképek, és tévképzetek számtalan formában jelentkezhetnek.
De van egy jó hírem is. Ha a szervezet oxigénellátása biztosított ezek a panaszok idővel feledésbe merülnek. Helyes légzéssel és normális táplálkozással lehet pótolni a szervezet hiányzó oxigénjét. Súlyosabb esetben magasnyomású oxigénnel lehet megszüntetni a kellemetlenségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!