Ti mit tennétek/hogy éreznétek magatokat ha kihalna az emberiség és Te lennél az utolsó ember a Földön?
Fatal_Error_ valamit kifelejtesz a számításból. Ha rajtad kívül senki sincs, akkor áram sincs, vezetékes víz sincs, benzin sincs, meleg sincs, és a kész kaják is hamar elfogynak/megromlanak. Tanulni meg mi a francnak tanulnál, ha semmire sem mész a tudással?
Ott vagy egyedül és ennek okán egyszeriben minden életcél nélkül.
Nos, 27 válasz talán nem mondható reprezentatív mennyiségnek, a válaszok jellege mégis sokat elárul az emberiség jelenlegi állapotáról.
Mármint hogy utolsó emberként ezek szerint senki nem gondolkodna el azon hogy: Miért is történt mindez?
Én hímnemű vagyok, ezért a lehetőségeim korlátozottak.
De "humanista" is vagyok, őszintén sajnálnám azt, hogy az ember eltűnik az Univerzumból.
Egy jó poros helyen megpróbálnám "kiverni" és az így keletkezett "sárból és napsugárból" megpróbálnám megalkotni az embert. Hátha sikerül.
# 28
Szvsz olyan dolgokon gondolkodni, aminek nincs jelentősége, mert nem visz előre, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!