Ti mit tennétek/hogy éreznétek magatokat ha kihalna az emberiség és Te lennél az utolsó ember a Földön?
"vannak ám spermabankok ott lehetne válogatni" +Chaosdikk
És ezek tesznek fel rinyáló kérdéseket, hogy jaj miért nincsen még barátnőm. Lol.
Először én is úgy gondoltam, örülnék a magánynak, de azért, ha belegondoltok, szerintem nagyon kevés olyan nap van többetek életében, amikor egy árva, élő, emberi szót sem hallotok.
Ebbe őrülnék bele. :D
Valószínűleg nagyon vegyes érzéseim lennének. Először is a barátaim, szeretteim nagyon hiányoznának, akikről pedig tudom hogy jó emberek voltak, őket sajnálnám. Rossz lenne hogy senkivel nem tudom megosztani az érzéseimet, élményeimet, és legfőképp az hogy nincs kihez hozzábújni, megölelni.
Másrészt viszont örülnék hogy a bolygó végre megtisztult a legnagyobb kártevőjétől, és még ha lassan is, de a természet visszanyerheti régi szépségét, tisztaságát, bőségét- emberi építmények romjaival fűszerezve, ami csak még különlegesebbé tenné az egészet.
Szóval csak csodálnám a természet megújulását, és megpróbálnék valahogy boldogulni (tüzet gyújtani, vadászni, megtanulni melyik növény ehető, mire jó).
Ha az emberiség hirtelen halna ki akkor pedig elindulnék megkeresni azt a legtávolabbi helyet, ahova nem ér el a hullaszag...
gyorsan megölném magamat, hogy kihaljon ez a szánalmas faj.
Amúgy sokat nem tudnék tenni, mivel nincs nő, akivel gyereket csinálhatnék, magamat nem tudom teherbe ejteni..
bár akkor se érnék sokat,h o lenne 1 nő.. mivel pár év és a vérfertőzés miatt olyan brutális nyomorék utódok születnének, hogy szenvedés lenne számukra az élet.
Egyik kedvenc filmem a Legenda vagyok,hát én nagyon jól érezném magam főleg ha nincsenek éjjel se zombik akkor főleg szabad a pálya!
Hatalmas élmény lenne az egész világ egy nagy interaktív túlélő játék lenne számomra :D
Szereznék fegyvert persze ,jól begyakorolnám a használatukat ,mert a vadállatok azért veszélyesek lehetnek. Kiválasztanék egy szép erődszerű házat onnét indulnék felfedezőútra, valami jó kocsival. Leállna nyilván az áramszolgáltatás ,akkor szereznék generátorokat, üzemanyag az van dögivel táplálni őket. Munkagépekkel bármit át tudnék szállítani egyik helyről a másikra..Játszanék filmeket néznék, és nagyokat kirándulnék. Kaja kifogyhatatlan ,tartós élelmiszer, takarító tisztálkodó szerek dögivel a boltokban azzal nem lenne gond. Víz is bőven lenne.
Kipróbálnék egy rakás járművet,poénból lerombolnék munkagépekkel házakat stb. Bemennék olyan titkos helyekre ahová átlag ember soha nem léphet be. Lehet ha nagyon megunom a helyi életet felkerekednék és átmennék más földrészekre országokba körülnézni. Veszélyes lenne persze mert ha valami baj van akkor csak magamra számíthatok de pont ez az ami nem tenné unalmassá az életet.
Szóval kezdhetjük is holnap :D
Az első pár hétben/hónapban szerintem kifejezetten élvezném :D Bárhova bemehetnék, bármit kipróbálhatnék.
Aztán nyilván elkezdene hiányozni a többi ember, valszeg beleőrülnék.
De mondjuk az a kérdés felmerül bennem, hogy honnan tudnám, hogy én vagyok az utolsó? Nem lehetnék benne biztos, tehát éppenséggel éltethetne a remény, hogy találok még embereket valahol.
Ha kicsit gondolkodnál és kevésbé lennél agresszív agyhalott...
Az a célom hogy megmentsem az emberi fajt, nincs más lehetőség a benépesítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!