Magányos pegasister hol keressen haverokat? 15/L Lehetőleg ugyan ebből a korosztályból.
A barátaim nem igazán ismerik, ezt a brony dolgot. Rajtuk kívül is sok emberrel közöltem, hogy én ezt szeretem, de hát furcsán néztek rám. (Tudom, az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Nem is teszem.) És nincs senki akivel ezt megoszthatnám. Facebookon is keresgéltem már, de nem jutottam valami sokra. Esetleg van valami ilyesfajta honlap, ahol tudnék ismerkedni?
Kérem, a rágalmazásomat mellőzni.
Az interneten úgyis mindenki annyi idős amennyinek és olyan nemű amilyennek hazudni szeretné magát.
3 eddigi pony lover ismerősömből 2 huszonéves férfi, élőben pedig még nem találkoztam ilyennel.
Egyetlen MLP-s helyet ismerek, az viszont ismerkedésre nem alkalmas, illetve a felhasználótábor és szokásaik mellett nem biztos hogy túlzottan odavágynál ( [link] ). :D
#3 Még mindig nem annyira retardáltnak mint ahhoz, hogy a másikat azért lenézd amit néz. Amellett hogy jó eséllyel több, de legalább annyi értelme van ezt nézni mint bármi mást ami a TV-ben megy.
Miért, mégis minek hívnád akkor azt, hogy gyakorlatilag retardáltnak nevezed mindenki mással együtt aki ezt nézi?
Az pedig, hogy ő ezt szereti nézni, hogyan zárja ki azt, hogy mondjuk rajzoljon is? Lehet hogy közben meg naponta 3 órát rajzol is, vagy akár mégtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!