Miért nem szeretnek az emberek? Miért jutok mindig ugyan ide? Miért van az, hogy ha megpróbálok helyrejönni senki sincs mellettem?
Rossz a gondolkodásmódod, ezért süllyedtél ide. Nekem 2009-2010-ben voltak nehezebb korszakaim, ha nem tudtam volna megcsinálni, hogy elfelejtem (új emlékek generálásával), akkor most is attól szenvednék. A 2008-2009 naplómat valahova nagyon elrejtettem, mert amikor újra kinyitottam januárban, szószerint influenzás lettem tőle. "11 éves koromban megerőszakoltak" Wut?
Aztán 2011-2012ben összevesztem az egész osztályban, majd hetedikbe jött egy új gyerek, akit nálam is jobban utáltak, 2 év alatt elgondolkoztam, és rendet tettem magamban. Gondolom neked ez a lehetőség nem adatott meg. De akkor is... ez megoldható helyzet. Erre kellett volna gondolni: "Nem függök senkitől" "Nem hagyom, hogy néhány csipsz***r elrontsa az életem" ... stb. Milyen iskolába jársz? o.O Blahánál van fogadjunk :'D Vagy a Hős utca :'D Gondolom lány vagy. Amúgy, ha új emberrel találkozol, nem gyűlölhet csak azért, mert Te vagy Te.
Nekem ennek a lenyelésében az segített: "Hülyének néznek engem az emberek, de mire?" "Gyűlölnek engem, de mire? Kinyírtam volna az anyjukat, vagy mi? :o" Az a baj, hogy neked inkább már pszichológusra van szükséged, vagy már rosszabb.
"egész osztályban"
***osztállyal****
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!