Miért nem szeretnek az emberek? Miért jutok mindig ugyan ide? Miért van az, hogy ha megpróbálok helyrejönni senki sincs mellettem?
Figyelt kérdés
Többször is majdnem halálra vertek az osztálytársaim, 15 éves vagyok. 11 éves koromban megerőszakoltak, nincs mellettem senki, a szüleim vállalkozók a nap 24 órájában alig vannak velem pár órát. Többször megpróbáltam öngyilkos lenni, de egy barátom megpróbált lebeszélni erről. Most már ő is cserben hagyott és úgy érzem most már vékép nem bírom ki. Majdnem anorexiás lettem, kórházban voltam rengetegszer. Abbahagytam az öncsonkítást, de most már semmi értelme, hogy itt legyek, senki sincs akire támaszkodhatok. Volt egy barátom, akit még mindig nagyon szeretek, de tegnapelőtt elhagyott, egy nagyon jó barátom volt, de cserben hagyott ő is. Úgy érzem ez egy jelzés, hogy adjam fel, mert nincs értelme, ha itt vagyok. Annyira tehetetlen vagyok, én...nem bírom tovább. Már annyiszor megkérdeztem magamtól,de miért gyűlölnek az emberek? Miért? Köszönöm, hogy elolvastad! Megpróbáltam végig csinálni, undorodok magamtól, megérdemlem, hogy ne legyek itt..2015. júl. 23. 20:58
21/24 anonim válasza:
Nézz youtube failarmyt, attól talán röhögsz egy kicsit xddd
Vagy a bözsi nénis videót XD
Vagy gamezone05 rekacióját a bözsinénire XDD az nagyon nagy :'D
22/24 anonim válasza:
legendarymaster ez a lány nem olyan elmerokkant...
23/24 anonim válasza:
22, jól van, akkor te ne nézd. Nekem is fura, hogy egy ordibálós videóval ennyit keres valaki, de én szakadtam XDD
24/24 anonim válasza:
Nem tudsz elköltözni más rokonokhoz? Vagy pszichológustól támogatást kérni? Támogató környezetre lenne szükséged. Amúgy meg ezeket bevonzod, nem azért történnek, mert gyűlölnek az emberek. Valószínű, valami sérelem ért, nem gyógyul a seb és ez okozza...egy szakember sokat segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!