Miért nem szeretnek az emberek? Miért jutok mindig ugyan ide? Miért van az, hogy ha megpróbálok helyrejönni senki sincs mellettem?
Hát, ha azt hiszed ez a jó gyerünk akkor csináld!
Persze mert a legegyszerübb az a csak negatívak leszünk. Okot bezzeg nem írsz, így nem tudunk segíteni.
Hidd el sokáig voltam én is valahogy...csak tudod mi kettőnk között a különbség? AZ H, ÉN NEM VOLTAM EGY GERINCTELEN EMBER AKI EMÓZIK A SAROKBA ÉS ÖNMAGÁT SAJNÁLTATTA! Ugyanis én mindig talpra álltam és addig próbálkoztam ameddig nem sikerült, akár mennyiszer is kellett! A sikeresen szerzett barátaim is azt mondják h haljamos vagyok a pesszimizmusra de azáltam h utálom az olyan negatív és öncsonkítós embereket mint te sikerült erről leszoknom.
A másik meg az h az nem barát aki csak úgy elhagy, az akkor egy még rosszabb mocskos féreg!
Könnyen beszélsz arról h nincs értelme az életednek de ha megpróbálod elvenni, meg akkor nincs benned annyi bátorság h megtedd...Talpra kell állnod és nem azt várni h valaki megtaláljon valahol a sötétben, hanem te neked kell megkeresni a kiutat. Megvernek? Pff egy igazgatói simán belefér, azért cserébe h megmutasd ki a góré és többé ne nézzenek le. Az olyan embereket mint te amikor mélyponton vannak akkor gyengét mondok ha azt mondom h, rühellem, de mégis szeretnék rajtad segíteni és nem azért mert megsajnáltalak hanem azért mert szeretném h ne érezd magad depressziósan. Hmm vicces pedig azt sem tudom h igazat mondasz e vagy csak kitaláltad.
Most csak végig mentél a szövegemen és próbáltál kifogásokat keresni arra hogy nincs igazam, hanem neked van de igazából te is jól tudod h ez nem igaz....
15/F
Egyébként nem akartam ilyen nyers lenni csak így most estére nincs kedvem aranyoskodni : D
Hidd el sok lány barátom volt úgy ahogy te és mindig segítettem nekik, ez nálam ilyen ösztönös viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!