Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem szeretnek az emberek...

Miért nem szeretnek az emberek? Miért jutok mindig ugyan ide? Miért van az, hogy ha megpróbálok helyrejönni senki sincs mellettem?

Figyelt kérdés
Többször is majdnem halálra vertek az osztálytársaim, 15 éves vagyok. 11 éves koromban megerőszakoltak, nincs mellettem senki, a szüleim vállalkozók a nap 24 órájában alig vannak velem pár órát. Többször megpróbáltam öngyilkos lenni, de egy barátom megpróbált lebeszélni erről. Most már ő is cserben hagyott és úgy érzem most már vékép nem bírom ki. Majdnem anorexiás lettem, kórházban voltam rengetegszer. Abbahagytam az öncsonkítást, de most már semmi értelme, hogy itt legyek, senki sincs akire támaszkodhatok. Volt egy barátom, akit még mindig nagyon szeretek, de tegnapelőtt elhagyott, egy nagyon jó barátom volt, de cserben hagyott ő is. Úgy érzem ez egy jelzés, hogy adjam fel, mert nincs értelme, ha itt vagyok. Annyira tehetetlen vagyok, én...nem bírom tovább. Már annyiszor megkérdeztem magamtól,de miért gyűlölnek az emberek? Miért? Köszönöm, hogy elolvastad! Megpróbáltam végig csinálni, undorodok magamtól, megérdemlem, hogy ne legyek itt..
2015. júl. 23. 20:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem akarják észrevenni, mert, addig szerettek míg modellekdtem kiskoromban és az ő szuper gazdag életükhöz ez passzolt. De ez 11 éves koromig tartott, mert egy férfi megerőszakolt és minden véget ért...
2015. júl. 23. 21:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Ez egyre elképesztőbb lesz. Figy, soha ne büntesd magad azért ami más hibája!
2015. júl. 23. 21:52
 13/24 A kérdező kommentje:
....
2015. júl. 23. 21:54
 14/24 anonim válasza:
15%

Hát, ha azt hiszed ez a jó gyerünk akkor csináld!

Persze mert a legegyszerübb az a csak negatívak leszünk. Okot bezzeg nem írsz, így nem tudunk segíteni.

Hidd el sokáig voltam én is valahogy...csak tudod mi kettőnk között a különbség? AZ H, ÉN NEM VOLTAM EGY GERINCTELEN EMBER AKI EMÓZIK A SAROKBA ÉS ÖNMAGÁT SAJNÁLTATTA! Ugyanis én mindig talpra álltam és addig próbálkoztam ameddig nem sikerült, akár mennyiszer is kellett! A sikeresen szerzett barátaim is azt mondják h haljamos vagyok a pesszimizmusra de azáltam h utálom az olyan negatív és öncsonkítós embereket mint te sikerült erről leszoknom.

A másik meg az h az nem barát aki csak úgy elhagy, az akkor egy még rosszabb mocskos féreg!

Könnyen beszélsz arról h nincs értelme az életednek de ha megpróbálod elvenni, meg akkor nincs benned annyi bátorság h megtedd...Talpra kell állnod és nem azt várni h valaki megtaláljon valahol a sötétben, hanem te neked kell megkeresni a kiutat. Megvernek? Pff egy igazgatói simán belefér, azért cserébe h megmutasd ki a góré és többé ne nézzenek le. Az olyan embereket mint te amikor mélyponton vannak akkor gyengét mondok ha azt mondom h, rühellem, de mégis szeretnék rajtad segíteni és nem azért mert megsajnáltalak hanem azért mert szeretném h ne érezd magad depressziósan. Hmm vicces pedig azt sem tudom h igazat mondasz e vagy csak kitaláltad.

Most csak végig mentél a szövegemen és próbáltál kifogásokat keresni arra hogy nincs igazam, hanem neked van de igazából te is jól tudod h ez nem igaz....

15/F

2015. júl. 23. 21:55
 15/24 A kérdező kommentje:
Én nem sajnáltatom magam és nem is ez volt a célom. Örülök, hogy helyrejöttél.
2015. júl. 23. 22:03
 16/24 anonim ***** válasza:
7%
A 14-es mondta meg az igazat! :D De te mit sajnáltatod itt magad??? Az írásnemeden látszik az önsajnálat... -_- Így soha nem lesz jó életed... Ha nem hallgatsz ránk, akkor menj vissza a sebeid nyalogatni... Kellett nekem ezt végigolvasni...
2015. júl. 23. 22:06
 17/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy végig kellet ezt olvasnod. Segítettél, köszönöm.
2015. júl. 23. 22:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Hogy lehettek ilyen szívtelenek! Egy gyerekről van szó, akit molesztáltak és elhanyagoltak. Jogosan sajnáltatja magát, aki meg másként gondolja, az nem ember!
2015. júl. 23. 22:12
 19/24 anonim válasza:
26%

Egyébként nem akartam ilyen nyers lenni csak így most estére nincs kedvem aranyoskodni : D

Hidd el sok lány barátom volt úgy ahogy te és mindig segítettem nekik, ez nálam ilyen ösztönös viselkedés.

2015. júl. 23. 22:12
 20/24 A kérdező kommentje:
Értem.
2015. júl. 23. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!