Annyira magányos vagyok, szerintem kezdek bedilizni vagy valami hasonló. Mit tegyek?
Péntek szombat este város.
Heti szinten tömegekkel ismerkedek és 10%uk meg is marad hosszabb távra.
Írj rám s elmehetünk valahova, segítek.
Elsőnek döntsd el, hogy most párt szeretnél, vagy csak ismerősöket, barátokat szerezni. Ez a leírásodból sem derült ki pontosan, mivel sokat beszéltél az alakodról is.
A lényeg, hogy ne csak 'valaki legyen már' félén nézd a dolgokat, mert akkor magadat is leértékeled és az önbizalom lányoknál is annyira fontos mint nálunk srácoknál. Döntsd el kit szeretnél most az életedbe, milyen tulajdonságokkal aztán kezdj keresgélni. Ha kell regisztrálj be valami ismerkedős oldalra és keresgélj aktívan, ne csak várd, hogy rád írjanak. Aztán szervezz velük közös ismerkedős programokat. Sok szerencsétlent bevonzhatsz az tény, de addig is jól szórakozol, közös mozi, koncert stb. Esetleg ha van olyan hobbid ami közösségi, arra is ráfeküdhetsz jobban. Tudom ezek általános tanácsok, de sajnos nem ismerlek és így konkrétabb dolgot írni nehéz, magányosság ellen a legjobb az optimizmus:)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!