Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Annyira magányos vagyok,...

Annyira magányos vagyok, szerintem kezdek bedilizni vagy valami hasonló. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Eddig volt 2 párkapcsolatom,egy hosszú és egy pár hónapos. A hosszú véget ért,mert a volt párom annyira betegesen féltékeny volt,hogy kiábrándultam a végére,sok veszekedés.. a másik pedig megcsalt a kemény 4 hónap alatt,minden hülyeséget terjesztett rólam-de bár tanultam belőle,jobban vigyázok. Másfél éve nincs senkim,van pár jóképű pasi,akik rám írnak néha Fbn. de ismerem őket,tudom,hogy csak szexre kellek nekik,mivel elég sok ismerős csajjal már kib*szt*k. Egy évvel ezelőtt 1 hónapig kavartam egy pasival,minden jól ment és egyszer csak eltűnt..lett barátnője pár hónapra rá,aki szebb tőlem,mindig menő képeket tesz fel magáról,nagy mell,új közös képek minden héten legalább 1x és én borzasztóan szenvedek. Már be állítottam,hogy semmi ne jelenjen meg amit feltesznek de mindig meglátom őket. Van 3 barátnőm,nekik évek óta van párjuk,idősebbek tőlem és már nem vágynak bulizásra,nekem pedig nincs kivel mennem. Próbáltam új társaságba bekerülni de nem vettek be. Jelenleg ott tartok,hogy van munkám,az bár leköt,de még ott is egész nap ezen kattogok. Nagy a fenekem,vastag a combom,a hasam lapos,de a mellem kicsi,narancsbőrös fenék,comb. 10 kiló feleslegem van de ha lemenne eltűnne a mellem..szó szerint. Sok a rinya,tudom,de nagyon rosszul érzem magam :( itt a tél,lassan Karácsony, Újév.. ismét magam fogom tölteni,facebookon majd nézhetem,hogy mindenki pózol a párjával és boldogok.. kérlek,segítsetek nekem,adjatok ötleteket
2016. nov. 21. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Vészesetére eldugtam egy pisztolyt az éjjeli szekrényedbe...
2016. nov. 22. 00:06
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Én is hasonló helyzetben vagyok, és néha úgy érzem, megőrülök a magányban. Csak annyit tudok mondani, hogy légy erős, és keress valamit, ami leköt (anime, film, sorozat, könyv, történet írás vagy hasonlók, amiktől nem gondolsz arra, ami bánt). :c
2016. nov. 22. 00:06
 3/6 Blade Bone ***** válasza:
Am, hát azt írtad vannak barátnőid, de mivel nem szeretnek bulizni, így ők ebben a formában kilőve. De viszont, ha mondjuk nem bulizni akarnál, mert hát egyedül mért is akarnál, és az egyedül otthon opció sem valami vonzó, akkor szerintem összehozhatnád a barátnőket és a párjaikat is, már ha nem ismerik egymást, így nem lennél egyedül, barátokkal lehetnél és ők is új barátokra tehetnének szert. Karácsonyi programnak szerintem ez tök jó lenne.
2016. nov. 22. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Péntek szombat este város.

Heti szinten tömegekkel ismerkedek és 10%uk meg is marad hosszabb távra.

Írj rám s elmehetünk valahova, segítek.

2016. nov. 22. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Elsőnek döntsd el, hogy most párt szeretnél, vagy csak ismerősöket, barátokat szerezni. Ez a leírásodból sem derült ki pontosan, mivel sokat beszéltél az alakodról is.

A lényeg, hogy ne csak 'valaki legyen már' félén nézd a dolgokat, mert akkor magadat is leértékeled és az önbizalom lányoknál is annyira fontos mint nálunk srácoknál. Döntsd el kit szeretnél most az életedbe, milyen tulajdonságokkal aztán kezdj keresgélni. Ha kell regisztrálj be valami ismerkedős oldalra és keresgélj aktívan, ne csak várd, hogy rád írjanak. Aztán szervezz velük közös ismerkedős programokat. Sok szerencsétlent bevonzhatsz az tény, de addig is jól szórakozol, közös mozi, koncert stb. Esetleg ha van olyan hobbid ami közösségi, arra is ráfeküdhetsz jobban. Tudom ezek általános tanácsok, de sajnos nem ismerlek és így konkrétabb dolgot írni nehéz, magányosság ellen a legjobb az optimizmus:)

23/f

2016. nov. 22. 07:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel. :)
2016. nov. 22. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!