Az állatokat szeretem, az embereket nem. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy kisebbrendűségi érzésem van, meg szociofóbiám. Van köztetek hasonló problémával küzdő?
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 11:07
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok mizantróp, de itt nálunk iszonyú magas az egy négyzetméterre jutó segghülye ostoba emberek száma. És igen: még egy állatot is többre tartok tőlük.
3/5 anonim válasza:
Èn is sokkal jobban szeretem az állatok!
Ha választanom kène,előbb választanám őket..rèszben amiatt is amit az #1-es mond^^ persze kivètelek mindig vannak ès lesznek is:)
Csak ènis így èrzem,bár a többi jellemző nm igaz rám..de ez nagyon.
23/l
4/5 anonim válasza:
Én meg tudlak érteni. Annyi buta, beképzelt, irigy, rosszindulatú ember van a környezetemben, hogy néha már menekülök előlük, és kész felüdülés hazaérni, megölelni a macskámat és kicsit nyugodtan egyedül lenni :) Én az állatokat jobbnak tartom mint a legtöbb embert. Bennük nincs irigység, beképzeltség és gonoszság. Ráadásul tudnak igazán őszintén szeretni. Na mindegy. 25F
5/5 anonim válasza:
Az biztos, hogy az állatok korrektebbek, mint legtöbb ember.
És igen, vagy állatokkal, vagy gyerekekkel, vagy zsenikkel, vagy bolondokkal barátkozom. Ja és még szegény de becsületes emberekkel.
A többit unom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!