Nem tudok beilleszkedni és nagyon egyedül érzem magam nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
most vagyok 10-dikes és elég lassan oldódok fel , és mikor új osztályba kerültem nem tudtam igazán barátokat találni alig pár volt de ők is megtalálták a helyüket, most meg már mindenkinek meg van a saját csapata és nem tudom hogyan tudnék be csatlakozni, olyan egyedül érzem magam és külsős barátaim sincsenek egy- kettő2016. nov. 9. 18:34
1/5 anonim válasza:
Vizsgáld meg az érdeklődési körödet illetve a többiekét! Mivel foglalkoznak szabadidejükben? Melyik a kedvenc sportod illetve az övék? Csak azokkal ismerkedj, akik szimpatikusak!
2/5 anonim válasza:
Ha nagyon gáz, próbálj meg osztályt/iskolát váltani.
3/5 anonim válasza:
Srác vagy csaj vagy??
Mert más más tippem lenne ....
Am ne aggódj ,mindenhez idő kell.
Puszika ^*^*
4/5 anonim válasza:
Ha nagyon bumburnyák közösség, akkor ne erőltesd, menj el onnét.
Ha jó helyen vagy, akkor pedig légy egy kicsit nyitottabb, attraktívabb. Kapcsolódj be valahova ahol van valami közös.
5/5 Röcsögei Péter válasza:
Sportolsz valamit? Én sajnos nem sportoltam, és egész iskolás koromban kirekesztett voltam. Műszaki és tudományos érdeklődésű voltam kiskoromtól, én voltam a csodabogár, akin mindenki nevetett, ha megszólalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!