Katty2424 kérdése:
Mit csináljak ha nincs egy barátom se, se lány, se fiú, senkivel nem tudom megbeszélni a bajaimat és mindig lenéz mindenki, akárhogy próbálok is beilleszkedni?
Figyelt kérdés
elegem van, el vagyok keseredve és már fáj a fejem a sok sírástól2012. febr. 5. 17:43
2/10 A kérdező kommentje:
18
2012. febr. 5. 17:50
3/10 A kérdező kommentje:
elég siralmas, mi?
2012. febr. 5. 17:51
4/10 anonim válasza:
,,Mit csináljak,,
Hát esetleg menj chatre,közöségbe
Pl: facebook,iwiw,twitter
Esetleg társkeresőre....
Van egy olyan chat ahol minden webes chat onnan indult:)
www.xat.com
5/10 A kérdező kommentje:
Hiába megyek föl facebook-ra, attól még nem lesznek barátaim. Chaten meg ki tudja kivel akad össze az ember...
2012. febr. 5. 18:36
6/10 anonim válasza:
Akkor mit akarsz?
Menj el bulizni.
Nem tudom mert nekem nincs ilyen problémáim...
De én csak segíteni akarok :S
7/10 anonim válasza:
Beszéld meg velem priviben, ha gondolod. Én és a világ nem vagyunk kompatibilisek, úgyhogy megértelek.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy segíteni próbáltok....de a baj az, hogy én nem szeretek bulizni, diszkózni, berúgni, nem voltam soha és nem is akarok soha...ez az amiért kiközösítenek... :(
2012. febr. 6. 16:23
9/10 anonim válasza:
mintha magamat olvasnám... detto így vagyok ezzel... alig van bnőm pedig jó lenne néha valakivel megbeszélni a dolgaimat...
10/10 anonim válasza:
Nyugodtan jelölj be facebookon,én is így érzek! Nevem:Horváth Amanda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!