Hogyan tudnék beilleszkedni? (részletek lent)
Szóval.
15 éves 9.-es srác vagyok.
Már május végén találkozgattunk, beszéltünk a többiekkel.
Kezdetben jól kijöttem a többiekkel, de az egyik gyerek megalázott, kigúnyolt, pedig ő sem jobb nálam (sem jófej, sem okos, sem erős, sem jó sportoló, csak "vicces". Kezdetben, kijöttem vele, akkor a lányokat piszkálta. Amikor elkezdett piszkálni, mégcsak "baráti baszogatásnak" (remélem, értitek) tűnt, de egyre inkább megalázó volt. Mivel vidéki vagyok, ebbe is belekötött és kigúnyolt ezért is. Ahogy rámszállt, kezdetben egyre kevesebb barátom lett a fiúk között, a lányok mellémálltak, de aztán a kötekedései és a megalázásai azokra is rázúdultak, akik barátkoztak velem.
Most november közepén ott tartok, hogy szünetben egyedül ülök a termünk egyik padján és ha csoportmunka vagy hasonlók van, senii nem akar bevenni. Pedig én nen akarok mást, csak beilleszkedni. Álltalában mindenkivel jóbsn vagyok és tényleg próbálok vele is kedves lenne, de nem sokat ér.
Próbáltam megvédeni magam, de csak méginkább megalázott. Van egy másik gyerek is, aki hasonlóan rámszállt.
Kérlek, segítsetek.
Köszönöm!!!
Nem szeretnék 4 évig egyedül ülni és egyedül lenni, egyedül ebédelni...
Az elején mindenbe bennevoltam, elmentünk együtt a hétvégekena többiekkel szórakozni, találkozni (folyt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!