Miért alázza meg a társadalom a kövér embereket?
Várjunk csak! Te nem alázod meg a barátnőd fiú ismerősét azzal, hogy azt mondod, "a magunkfajtának nem juthat jobb?"?
Az a kérdésem, hogy milyen logika alapján várod el, hogy valaki összejöjjön veled a kövérséged ellenére, ha te se lennél hajlandó erre?
Ha a kövérek csúfolásáról van szó, akkor ellene vagyok, gusztustalannak tartok bármiféle csúfolódást (kövérség, soványság, csendesség, akármi miatt), de ettől még nem várhatod el, hogy tetsszél is az embereknek, kövéren is. Persze, biztos lesz, akinek tetszeni fogsz, de azt javaslom, ha az illető ugyancsak kövér, mint te, akkor se utasítsd el.
Egyetértek a többiekkel, itt te vagy a hunyó...
Voltam kicsit kövér, sosem alázott meg senki, egy rokonom jóval kövérebb, ő se mesélt ilyet. Vannak bunkó emberek, de ellenük nem véd semmi, az se, ha lefogysz.
Nem látom az okot, miért lenne valószínű, hogy a barátnőd rosszat akart.
Igen ,szerintem mindenki olyan párt keressen mint saját maga!
Vagy hasonló adottságút, ha vékony pasi kell-lehet lefogyni!
Szeplős nőként nem a makulátlan szépségkirályt kerestem, hatalmas izmokkal és villogó kék szemmel.... Egy rendes ,erős szőrös férfival élek akinek a hátát epilálom mert őt zavarja és nem sírok "James Bond"-után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!